Bekijk hier het profiel van Life Coach Rinette | Dit is mijn toekomst
Offline | BOXNR:166
 
Mijn beoordelingen (25)
L Anoniem
5,0

Dank u wel Rinette voor de steun en adviezen.

 
Anoniem Anoniem
5,0

Zuiver en goed medium, bedankt Rinette voor je steunende woorden.

 
Judith M Stoové
5,0

Lieve Rinette, Wat een bijzondere wijze, lieve vrouw! Mooie intuïtie, zuiverheid, mooi mens! Dank je wel, lieve schat voor ALLES wat jij mij brengt! Liefs en Harte groet, Judith xxx

 
Rosa
5,0

Lieve Rinette, zoveel dank aan jou voor je liefdevolle hulp. Jouw healing was écht zó positief. Ik voelde me als geketend aan een verslaving en je wist het los te wrikken. Nu ga ik vol goede moed er verder mee aan de slag! Ook alle goeds voor jouw pad!

 
Anoniem
5,0

Heel veel dank, Rinette, voor de eenvoudige, maar effectieve healing onlangs.

 
Rajiv
5,0

Dank u wel rinette was een fijne healing

 
Anoniem
5,0

Ik heb Rinette meerdere malen mogen spreken. Zij is heel direct en geeft zo duidelijke boodschappen door op de momenten dat ik het nodig had. Zij wist precies aan te geven waar mijn knelpunten, mijn blokkades zaten. Zij kan dan dmv haar gaves deze energie weer vanuit mijn hart laten stromen. Heel bijzonder hoe rustig ik me daarna weer voel. Zij is ook een goede gesprekspartner. Dank je Rinette. Ik blijf contact houden.

 
Anoniem
5,0

Zo zuiver, zo eerlijk, zo meevoelend, zo geweldig, zo heerlijk gaaf!!!

 
Leila
5,0

Dank je wel Rinette, voor het mooie consult. Even voelde ik mijn dochter weer hier in de huiskamer. Betekent erg veel voor me.

 
Vlinder
5,0

Een zuiver, eerlijk oprecht mens, die me door een zeer zware periode in mijn leven heeft geholpen. Ik kan haar iedereen van harte aanbevelen !!!!!!!!

 
me
5,0

Rinette bracht me weer met beide benen op de grond. Ik voel mijn energie weer stromen. Ze gaf me mooie boodschappen waar ik zeker mee verder kan. Ik voel me nu ook veel rustiger. Dank je Rinette.

 
Anoniem
5,0

bedankt voor de hulp luisterende oor en u inzicht.zo leer ik me zelf beter kennen en begrijp me zelf beter. Sandra.

 
Jessica
5,0

Rinette, mag ik je weer bedanken voor je bijzonder fijne hulp. Zou je wel 1000 sterren willen geven, maar ze gaan helaas maar tot 5. Je bent echt een TOPcoach van goud!

 
Miriam
5,0

Dag Rinette, je ziet gelijk hoe de dingen in elkaar steken. Je hebt me rustig gemaakt. Heerlijk, nu kan ik weer vol vertrouwen naar mijn werk. Dank je wel voor alles. Ik bel je zeker terug!!

 
Jessica
5,0

Lieve Rinette, vorige week belde ik jou, op zaterdag vroeg in de avond. Ik wil je graag vanuit het diepst van mijn hart bedanken voor de kracht die je mij gegeven hebt vanaf dat moment. Ik heb de avond van mijn leven gehad. Maar het meest belangrijke van alles nog is dat ik echt het vertrouwen voel dat alles nu goed gaat komen in mijn leven. En dat is voor het eerst..

 
anoniem
5,0

Rinette is een prettige persoon om mee te praten. Dank je wel voor het fijne gesprek.

 
hilda
5,0

met rintte was erg fijn alles was waar super goed

 
Anoniem
5,0

Mijn eerst ervaring met een medium en het was een superfijn gesprek. Ik heb waardevolle dingen te horen gekregen, ook onverwachte zaken, die me meer inzicht en steun geven. Rinette is een heerlijk nuchter persoon, warm en zeer vaardig en helder. Ik ben heel blij dat ik haar gesproken heb!

 
Gemeente
5,0

Lief mens bent u! U voelde mij meteen goed aan.. Bedankt voor uw advies.

 
Gisela
5,0

Zo dankbaar voor het consult van gisteren toen mijn vader doorkwam en mij het één en ander mocht vertellen! Het was heel emotioneel voor me en wat een begrijpend en lief mens ben je Rinette!

 
Anoniem
5,0

Lieve Rinette, wat een warm en fijn gesprek had ik daar zoëven met jou! Prachtige boodschappen van mijn dierbare overledenen gekregen en heldere aanwijzingen voor mijn toekomst! Ik verheug me nu op 2014! Dank je wel voor een top consult! Ik bel je zeker nog eens terug!

 
Anoniem
5,0

Lieve Rinette, heel erg bedankt voor je fijne consult.Wat voel je alles goed aan.Je hebt mij GEWELDIG geholpen ik ben hier erg blij en dankbaar voor.Je bent ''Uniek'',!Gezegende Kerstdagen en een Voorspoedig 2014 toegewenst,Veel liefs en warme groeten Mien

 
Anoniem
5,0

ik voel waarheid bij je. Ik kan nu het geduld weer opbrengen zodat mijn dierbaren hun eigen leven kunnen afwikkelen zonder te veel bemoei van mij.

 
Martin
5,0

Vanavond een prachtig consult gehad bij Rinette.Ze voelt heel veel aan en is ook heel goed in het contact met dierbare overledenen. Kan wat ze doorkrijgt heel helder verwoorden en zo nodig nader uitleggen. Kortom een topper!!!

 
Anoniem
4,0

een hele fijne mens dank je wel gita