Bekijk hier het profiel van Life Coach Tineke | Dit is mijn toekomst
Offline
 
Mijn beoordelingen (33)
Beoordeling Jose Anoniem
Beoordeling Tineke 5,0

Een aantal keren van Tineke een reading gehad. Ben erg tevreden! Tineke is in staat om op een heldere manier te duiden wat er speelt in de huidige situatie. Daarnaast kan zij op een korte en krachtige manier aangeven wat jou kan ondersteunen in een moeilijke of verwarrende periode. Wat mij aanspreekt is de wijze waarop zij jouw eigen 'veerkracht' kan aanspreken. Ben blij met Tineke!!!

8 september 2021
 
Beoordeling Liever Anoniem
Beoordeling Tineke 5,0

Wat een fijn gesprek had ik met Tineke. Dankjewel, Tineke. Heel duidelijk en steunend! Ik laat je zeker nog weten of je gelijk hebt gekregen!

3 januari 2021
 
 
Beoordeling Lilian Ubags
Beoordeling Tineke 5,0

27 november 2020
 
Beoordeling anoniem anoniem
Beoordeling Tineke 1,0

wat jammer, ik lees zoveel positieve dingen en ik kan de mening niet delen. ik stel een vraag en dan komt er een heel verhaal wat niets met de vraag te maken heeft.

22 augustus 2020
 
 
Beoordeling marina kessels
Beoordeling Tineke 5,0

Wat een openbaring: Tineke heeft mij handreikingen gegeven vandaag waar ik wat mee kan!! Wat ben ik blij dat ik je vandaag op de lijn trof, precies op het juiste moment, echt een ontdekking, met duidelijke aanwijzingen waar ik mee aan de slag kan!! Van harte dankjewel Tineke voor je hulp, Lieve groet, Marina

19 juli 2020
 
Beoordeling Suus Me
Beoordeling Tineke 5,0

Lieve Tineke. Ik heb je al vaker gebeld, en iedere keer weer weet jij mij te helpen met jóu mooie inzichten die jij weer doorkrijgt. Jij geeft mij de inzichten en bewustwordingen en bevestigingen waardoor ik weer rust krijg en weer door mag gaan met mijn eigen ontwikkelingen. Jij doet dit op een hele eerlijke correcte manier waardoor het voor mij ook heel duidelijk binnen komt. En daar ga ik voor..duidelijkheid en eerlijkheid. Dank je wel Ineke.

15 maart 2020
 
 
Beoordeling Elsje van Bommel
Beoordeling Tineke 5,0

Top!! Al meerdere keren heeft zij mij goed kunnen helpen. Voorspellingen die gewoon uitkwamen. Een heel mooi en prettig mens waarmee je fijn kan praten. Kortom een hele goede coach.

17 juli 2019
 
Beoordeling P Damen
Beoordeling Tineke 5,0

Bedankt voor het fijne verhelderende gesprek, ga zeker wat met de tips doen.

4 maart 2019
 
 
Beoordeling Marianne Tenkink
Beoordeling Tineke 5,0

Bedankt voor de gesprekken en de healing. Ik heb er erg veel baat bij.

30 januari 2019
 
Beoordeling patricia
Beoordeling Tineke 5,0

Dank u wel voor het fijne gesprek. U heeft mijn zorgen niet weg kunnen nemen maar wel veel duidelijkheid gegeven. Veel liefs

8 augustus 2016
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Tineke 5,0

Lieve Tineke, belde voor iets anders, maar jij sprak iets uit wat ik al jaren wens. Vroeg hier helemaal niet naar. Heel bijzonder!!

28 juli 2016
 
Beoordeling Kimberley
Beoordeling Tineke 5,0

Lieve Tineke,Wauw! Ik moest alle woorden even tot me door laten dringen maar wat is het fijn om met u gesproken te mogen hebben, het voelde veilig en vertrouwd. Zo bijzonder maar alles valt op z'n plaats! Bedankt voor het geduld en de duidelijkheid. U heeft heel veel opheldering en inzichten gebracht. Kimberley.

28 april 2016
 
 
Beoordeling Nora
Beoordeling Tineke 5,0

Lieve Tineke,Dank voor het fijne helderend gesprek, alles klopte wat je zei wat ben ik blij dat ik jou gebeld hebt! Dank dank dank lieve Tineke! Lieve groetjes, Nora

7 april 2016
 
Beoordeling Maria
Beoordeling Tineke 5,0

Zojuist geweldige tips ontvangen van Tineke. Heel bruikbaar. Dank !! Ik bel zeker terug!

17 februari 2016
 
 
Beoordeling patricia
Beoordeling Tineke 5,0

Lieve Tineke, wat een fijn gesprek was dat net, je hebt me veel kunnen vertellen en alles klopt. Ook heb je me wat handvaten aangereikt waar ik zeker wat mee ga doen. Bedankt en ik ga je zeker vaker bellen. Veel liefs xx

21 december 2015
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Tineke 5,0

Lieve Tineke, Bedankt voor het fijne gesprek wat ik met je had. Veel dingen die je zei, kloppen. De rest moet nog plaatsvinden, dat is dus afwachten. De edelsteentjes voor mijn dochter en voor mezelf zijn aangeschaft en met de andere adviezen ben ik ook al bezig! Als ik weer wat vragen heb, kom ik zeker bij jou!

4 maart 2015
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Tineke 5,0

WAUW is enige wat ik kan zeggen!!! Veel dank.

30 januari 2015
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Tineke 5,0

Zeer treffend en bijzonder!

22 januari 2015
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Tineke 5,0

Hallo Tineke, ik vond ons gesprek heel interessant en het klopte echt wat je zei, maar heb echt nog een vervolg gesprek nodig! Dank je wel dat je me helpt want ik vindt dit echt heel moeilijk!

22 januari 2015
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Tineke 5,0

8

27 december 2014
 
 
Beoordeling Liset
Beoordeling Tineke 5,0

Tineke bedankt voor je gesprek, ik voel nu al meer rust in mezelf dan ooit.

16 december 2014
 
Beoordeling carmen
Beoordeling Tineke 5,0

lieve tineke, mede door jou ben ik gaan inzien wie ik ben..dacht eerst ja hoor helende handen :) hebt het uitgeprobeerd bij mijn dochter het werkte echt, dank je wel voor het vertellen hierdoor opleiding begonnen reiki nogmaals dank je wel

21 november 2014
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Tineke 5,0

Hele fijne gesprek gehad waar ik veel aan heb. Ik ga hier zeker wat mee doen!! Bedankt Tineke

28 oktober 2014
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Tineke 5,0

Beste Tineke, je hebt mij enorm geholpen gisteren met ons gesprek, je hebt mij gelijk gezegd hoe de stand van zaken zijn,en inderdaad alles is zoals je zei. Hartelijk bedankt, ik bel gauw weer.Paula

14 oktober 2014
 
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Tineke 5,0

Super consult bedankt sloeg de spijker gelijk op de kop Bedankt

2 juli 2014
 
Beoordeling Jolanda
Beoordeling Tineke 5,0

Tineke, Ik heb het gesprek als heel positief ervaren, jij voelde haarfijn aan wat er bij mij speelde. Jij geeft mij heel veel moed en energie om met de door jou aangereikte handvatten verder te gaan. Ik heb meerdere coaches gesproken, maar ik vind jou een toppertje! Jij verdient inderdaad nig een ster! Chapeau!

23 juni 2014
 
 
Beoordeling Anouk
Beoordeling Tineke 5,0

Grote waardering, ik bel haar zeker nog eens terug. Goede handvaten gekregen waar ik wat aan heb. De spijker op zijn kop geslagen. Zeer nuchter, bemoedigend, praktisch. Tineke, bedankt!

9 juni 2014
 
Beoordeling Arlette
Beoordeling Tineke 5,0

Dag Tineke. Je had net voor de kerstvakantie voorspelt dat ik wel een hypotheek zou krijgen en ik dus wel mijn huis kon behouden. Ik was daar erg zenuwachtig over. Maar het klopte hoor! Op oudejaarsdag zat ik bij de notaris. Heel erg bedankt dat je mij vertrouwen hebt gegeven. X

6 januari 2014
 
 
Beoordeling ria
Beoordeling Tineke 5,0

toen ik met u sperkt krijg ik een warm gevoel over mijn heen ik ben naar bed ge gaan en kwam op met geen pijn wat al 6 jaar zat ik ga u zeker nog een keer bellen. bedankt 4-1-14

5 januari 2014
 
Beoordeling Renee
Beoordeling Tineke 5,0

Harstikke bedankt Tineke, ik zit weer vol ideen en energie na ons gesprek!

10 oktober 2013
 
 
Beoordeling wies
Beoordeling Tineke 5,0

***** heel erg bedankt

21 september 2013
 
Beoordeling Anoniem
Beoordeling Tineke 5,0

Hallo Tineke het gesprek dat wij samen hadden gaf me een fijn gevoel ik ga hier zeker mee aan de slag en ik ga je zeker nog een keer bellen.Bedankt!!!

20 september 2013
 
 
Beoordeling Vera
Beoordeling Tineke 5,0

***** kom een ster te kort om mijn waardering voor Tineke uit te spreken. Heel veel dank voor het waardevolle gesprek.

17 september 2013