Automatisch schrift

Marcel ter Veer is bij Dit is mijn toekomst actief als medium, paragnost en Arcturian healer. Hij maakt ook gebruik van zijn prachtige gave automatisch schrijven. In zijn column legt hij precies uit wat automatisch schrijven is.

Het gebruik van automatisch schrift is niet voor iedereen toegankelijk  en vergt  veel oefening. Juist door middel van het automatisch schrift, vergt het van een medium een staat van bewustzijn, ofwel een staat van “zijn” om de informatie en of boodschappen te kunnen schrijven, die vanuit de spirituele wereld worden doorgegeven door bijvoorbeeld  gidsen, engelen en of overleden dierbaren.

Hierbij ben je  het best in afstemming en zit je bijvoorbeeld   achter de pc, of schrijf je met de pen in de hand  op papier. De woorden en zinnen worden dan als het ware in het hoofd geplaatst, men  laat dit dan “stromen” door in overgave te zijn en zo kun jij een boodschap ontvangen en deze tegelijkertijd verwerken in een word bestand, op de pc. Of juist schrijven met de pen in je hand op papier. Het automatisch schrift is een bepaalde manier van schrijven, waarbij terwijl  je  schrijft , je dit niet bewust doet. Bij automatisch schrift , dan ben je als het ware in afstemming en in een lichte vorm van trance.

Zodra je zelf echter begint na te denken over wat je aan het schrijven bent, krijg je  geen letter meer in word, of op papier, omdat je  dan weer in je hoofd zit. En dan lukt het echt niet meer. Door middel van automatisch schrift, is er direct contact met de spirituele wereld en kun je informatie en of boodschappen ontvangen van  Gidsen, Beschermengelen en of overleden dierbaren. Ben je echt  helemaal in overgave en laat je het  gebeuren zeg maar, dan stromen de gedachten, woorden en zinnen als vanzelf bij je naar binnen en kun je in een bepaalde “flow” steeds blijven schrijven .

Naar mijn inzicht,  is het kunnen toepassen van automatisch schrift, echt een gave. Omdat namelijk de spirituele wereld, bepaalt en  ook kiest, wie er voor hun wel of niet mag werken. Je kunt het dan ook niet afdwingen zeg maar, omdat je het misschien zelf ook graag zou willen. Inmiddels is het toepassen van automatisch schrift, voor mij heel eigen geworden, dat ik het iedere keer als een bijzondere en zeer ontspannende manier van werken ervaar. Het contact zoals  ik het voel en ervaar met  de spirituele wereld, terwijl ik automatisch schrift toepas,  is altijd zeer  intens, emotioneel,  warm en bovenal zeer liefdevol.

Op een zeker moment, terwijl je  automatisch schrift toepast, is het zelfs zo dat je  intuïtie als het ware samen smelt, met die van je  Gids. Dan is het net alsof je samen één geheel bent , terwijl je automatisch schrijft in het contact met de spirituele wereld.  De dag dat ik  bemerkte, dat ik automatisch kon schrijven  met mijn persoonlijke Gids Andreas, is er zoveel voor mij open gegaan. Het is  voor mij en uiteraard voor de mensen  die ik er dagelijks mee mag helpen, zo ontzettend waardevol om automatisch schrift toe te kunnen passen. Iedereen een persoonlijke boodschap te mogen geven.

Wil jij weten of het toepassen van automatisch schrift ook  bij jou hoort ? Begin dan eens te schrijven met de pen op papier, nadat je je hoofd hebt leeg gemaakt van alle gedachten en kijk wat er in je op komt, aan woorden en zinnen. Schrijf deze woorden en zinnen gewoon op ,zonder pardon, dus heb er geen  oordeel of er een mening over. Zo kun je simpelweg ervaren of jij wellicht ook de gave hebt! Probeer het gerust eens een paar keer uit, neem er je tijd voor   en laat je  mij dan weten of het  lukt?

©marcelterveer

 
Mantra's
Mantra's

Een mantra kan een woord, geluid of zin zijn. De bekendste mantra’s zijn de mantra’s om de geest te kalmeren en om op de ademhaling te focussen. ...