Bertine's reis naar lourdes

Lourdes is een dorpje aan de voet van de Pyreneeën dat sinds de achtste eeuw al geschiedenis maakt. Sinds de verschijningen van Maria, de Onbevlekte Ontvangenis,  in het jaar 1858 aan de veertienjarige Bernadette, is de rust voorgoed verdwenen van dit kleine dorpje in Frankrijk.

Lourdes is sindsdien een bedevaartsoord waar Pelgrims komen bidden en zij drinken van het heilzame water aan de grot.

 

Toen ik zestien jaar was kreeg ik van mijn opa een medaillonnetje wat hij meebracht uit Lourdes. Mijn opa wist dat ik over een helende gave beschikte, al stond ik hier zelf nog niet bij stil.

Vanaf de dag dat ik het medaillonnetje bij me droeg, veranderde mijn leven.

 

Mijn hart werd verwarmd als mijn gedachten afdwaalden naar Lourdes. Deze wereld bekende bedevaartsoord trok mij aan en ik droomde van het genezende water. Ik wilde de sfeer van dit Heiligdom proeven en de wonderen ontdekken waarover verteld werd. Mijn verlangen hiernaar werd steeds groter, toen op een dag een man bij mij aan de deur verscheen om mij te vertellen dat ik naar Lourdes zou gaan. Ik was diep ontroerd en sprak mijn vermoeden uit dat hij niet van hier kon zijn. De man bevestigde dit en schonk mij geld voor de reis naar Lourdes. Hij vertelde dat mijn diepste wensen zouden worden vervuld.

Zijn boodschap werd bevestigd toen ik uitgenodigd werd naar Lourdes te komen.

Nooit zal ik mijn eerste reis vergeten. Wanneer ik de Basiliek bezocht, de grote kerk welke gebouwd is boven op de grot van Massabeille, werd mijn hart geopend voor healing. Mijn waarnemingen gingen terug in de tijd waarin mensen een kruis op hun rug droegen. 

Ik zag dat dit kruis van hen werd afgenomen en dat zij verlicht werden. Ik zond energie naar mensen in Nederland waar deze een enorme helende kracht hebben ervaren.

In de Heilige grot begonnen mensen spontaan te huilen als ik de rots aanraakte waar Maria in het Licht verschenen is. Men vroeg mij daar te willen spreken. Maar toen ik het voorportaal van de Basiliek betrad en daar op het grote Processieplein de woorden uitsprak van 'Wees gegroet Maria', zag ik wel honderden overgegane zielen uit de tweede wereld oorlog boven de Processie verschijnen. Mijn stem klonk door de luidsprekers en tot grote verbazing ontstond een wereldwijd Licht die deze zielen mocht verlichten. Ik werd dat zelfde jaar nog twee keer gevraagd naar Lourdes te komen om samen met mij de wonderbaarlijke serene energie te mogen ervaren.

 

Ook dit jaar mocht ik opnieuw naar Lourdes. Steeds meer ontdek ik wat ik hier allemaal mag betekenen voor de mensen. Ik ben het Heilige bad ingegaan met een gebed voor alle mensen waarmee ik in contact mag komen. Naar ik hoop dat mijn gebeden voor allemaal verhoord mogen worden. Om nog meer diepgang te creëren in mijn healing heb ik een Nederlandse mis op mogen dragen voor alle mensen die mij dierbaar zijn en wie ik nog mag ontmoeten.

Er is Zegening gebracht voor iedereen waar ik me voor in mag zetten.

Een diepe liefde voor de mens liet mij de tranen over de wangen stromen. Ik was duidelijk aangeraakt door het Hogere toen voor mij de Zegening kwam in deze prachtige mis.

De ervaring van dit bezoek aan Lourdes zal ik nooit vergeten. RTL heeft mijn boodschap en Zegening voor het programma 'Dit is mijn Toekomst' in de uitzending gebracht via een filmpje waarin ik telefonisch contact had met presentatrice Caroline Sonneveld.

Moe maar voldaan ben ik teruggekeerd om ook hier vanuit mijn sessies de healing via Lourdes voort te mogen zetten. Mijn dank aan iedereen die mij gevolgd hebben tijdens mijn reis. 

 

Bertine Donna

 

 
Spirituele healing
Healing

Bij spirituele heling wordt ervan uitgegaan dat er een diepere, spirituele essentie is die ons verbindt met een hogere macht, het universum, of onze eigen innerlijke wijsheid....