Eerste ervaring met arcturiaanse lichtgidsen

Mijn  eerste bewuste ervaringen met Arcturiaanse Lichtgidsen vond plaats ion 2013. 

Ik lag in bed ’s morgens  naar het plafond te staren, nog half in slaap en half wakker. Ineens bemerkte ik dat ik in een ander soort bewustzijn verschoof. Telepathisch werd er contact gelegd met mij door een wezen. Een Arcturiaan, een blauwachtig hoofd zag ik met grote enorme amandel-vormige ogen. Die keek op mij neer vanaf boven gezien, zeg maar. Het werd mij duidelijk gemaakt en kwam ineens binnen. Het besef dat ik ben een Arcturiaan ben. Ik voelde Arcturus weer, de energie, het was thuiskomen, een warm verlangen werd in mij wakker en ik begon weer hevig te huilen, maar gelijk ook bewust, dat ik mijn emoties moest bedwingen. Dit was dus mijn voorlaatste incarnatie. De gevoelens die hierbij loskwamen waren dat ik hard moest huilen en voelde dat ik direct, naar “huis” wilde gaan. Maar ik ben hier, op aarde. Ik werd gerust gesteld.

Mijn emoties werden in balans gebracht. Arcturianen zijn hoog geëvolueerde Lichtwezens en hun lager zelf heeft geen functie meer omdat zij leven vanuit eenheidsbewustzijn en Liefde. Ik snap nu ook beter mijn verontwaardiging. Waarom mensen soms op een voor mij, respectloze manier met elkaar omgaan. Ik voel dan zo extreem wat geen Liefde is. Ik heb gevraagd of ik met mijn familie mag communiceren, de taal herinnering weer terug mag ontvangen, dit gaat  ook  gebeuren. Arcturianen communiceren alleen telepathisch, dat past van nature goed bij mij uiteraard. Er werd telepathisch met mij gecommuniceerd. Ik ontdek weer een kerntaak erbij en wat die inhoudt.

Het heeft er mee te maken, dat ik, wij, als Arcturianen, de sleutels bewaren van het lichtlichaam en van het verhoging van het bewustzijn van de mensheid. Ik behoorde op Arcturus, tot de raad van De Hoeders van de aarde! Ik bezit schijnbaar over een voorouderlijke gave om te spreken over wat nodig is, om anderen ook zichzelf te laten realiseren dat zij Licht zijn, en dat ze de mogelijkheid hebben te creëren vanuit Licht.

We zijn de healers van het lichtlichaam en hebben de gave om andere energie lichamen te bouwen, zoals de lichtlichamen die mede creëren in het groepsbewustzijn. Nu weet ik nog niet precies wat mijn rol hierin dan is als Lichtwerker. Maar dat zal mij duidelijk gemaakt worden. Er wordt nu gewerkt aan een fijn-afstemming die ik kan “downloaden”  zodat ik beter kan leren communiceren met mijn  galactische  familie. Ik moest nog wel wennen aan hun extreem hoge trilling. Wat een emotioneel heftig half uur is dit geweest zeg en wat een impact dit alles heeft nog steeds.

Inmiddels zijn er weer een aantal jaren  verstreken en ik merk dat ik aan gewend bent aan de Arcturiaanse Licht Gidsen in mijn leven, de communicatie en telepathisch communiceren. Hun hoge trilling. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder, en wat heeft het mij al wat moois gebracht. In de Artcuriaanse Healingen die ik in groepsverband geef gebeuren wonderen en gaan zo veel dieper. Er is zo veel meer mogelijk als ik mij volledig overgeef aan mijn Arcturiaanse zijn, en de Arctiuriaanse Lichtgidsen. Het  proces duurt voort en ik pluk er nu inmiddels elke dag de vruchten van. Dankbaar!

Wordt vervolgd…

©marcelterveer

 
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Toekomst-Voorspellen-Liefde
11-4-2017
Toekomst voorspellen liefde

Benieuwd naar een toekomstvoorspelling in de liefde? Laat uw toekomst voorspellen rationele sferen en kom terecht bij onze betrouwbare mediums en paragnosten. ...