Kosmisch googlen

Alweer enige tijd geleden kreeg ik op de advieslijn een mevrouw aan de telefoon die vroeg of ik contact kon maken met haar man. Spiritcontacten zijn niet mijn core business. Ik hou me meer bezig met de levenden. Maar als er een vraag komt probeer ik me er wel altijd even voor open te stellen.

Terwijl het gesprek voortkabbelde popte er spontaan een beeld op van een scheerkwast. Heel duidelijk, heel helder, als een foto. Maar ja er poppen zo vaak zoveel beelden in mij op. Dus ik besteedde er niet zoveel aandacht aan en deed het af als fantasie. Dacht nog wel zou haar man kapper zijn geweest.... of Turk want in Turkije weten ze nog wat echt scheren is.

We spraken verder over hele andere dingen maar het beeld liet zich niet wegduwen. Dus aan het eind van het gesprek besloot ik om het er toch maar uit te gooien. "Misschien kunt u er niets mee, maar ik zie steeds een scheerkwast", waarop ze moest lachen en huilen tegelijk, "ja, zei ze dat herken ik wel, dat is het enige wat ik van hem bewaard heb".

De moraal van dit verhaal.... neem je ingevingen serieus. Iedereen krijgt nl. deze ingevingen, ja ook jij, maar we doen ze veel te snel af als onzin. We nemen ze niet serieus.

Heel veel dingen vind je niet op Google maar ontvang je in je eigen innerlijke informatiesysteem via de kosmische Google.

Waarom geloven we alles wat op Facebook of Google staat wel klakkeloos en twijfelen we aan alles in onszelf. Raar toch?

CHALLENGE: Probeer eens een week heel bewust je eigen ingevingen te observeren. De eerste ingevingen! Ik verzeker je, er gaat een nieuwe magische wereld voor je open.
 

Liefs Louise

Mantra's
 
Dit artikel is geschreven door:
Coaches die nu beschikbaar zijn:
Bekijk hier het profiel van Life Coach Paula | Dit is mijn toekomst
Expertises:
Beschikbaar | Paula | boxnr. 141
Bekijk hier het profiel van Life Coach Alida amelsbeek | Dit is mijn toekomst
Expertises:
Beschikbaar | Alida amelsbeek | boxnr. 150
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Engelenkaarten
10-4-2017
Engelenkaarten

Laat onze coaches u inzicht geven met engelenkaarten. Worstelt u met een probleem, waar u graag inzicht in wilt krijgen? Onze coaches van Dit is mijn Toekomst staan voor u klaar....

 
67b8c11b-e6a7-4101-9872-dfa5da4f9143
8-8-2017
Open consult van Louise

Mevrouw komt het consult binnen bij Louise en laat zich verrassen door de boodschappen in de kaarten...