Liefde

Audrey is actief bij ‘Dit is mijn toekomst’ als life coach, helderziende en medium. Door haar brede specialisatie kunt u goed bij haar terecht met al uw levensvragen. In dit artikel deelt Audrey haar kijk op de liefde.                                                                    

Liefde is alles. Is dat wat wij echt zijn. Het belangrijkste en krachtigste dat er is. Het mooiste wat er is. Liefde maakt alles goed. Maar soms kan het ook ingewikkeld en pijnlijk zijn. Dat is het niet maar dat maken wij er zelf van. De liefde kan eng voelen, omdat het ons kwetsbaar maakt;

– als je zo ontzettend veel van iemand houdt kun je bijv. bang zijn om diegene te verliezen.

– of het gevoel hebben zonder die ander niks waard te zijn.

– je bestaan er aan op te hangen.

Het wordt dan krampachtig. Het voelt niet vrij. Je gaat je bijvoorbeeld voor die ander wegcijferen of spreekt je niet uit, omdat je bang bent dat je geliefde dan opstapt.

– misschien heb je wel een onbereikbare liefde.

– of hij/zij heeft je verlaten en je wereld stort helemaal in.

– of durf jij je niet te binden uit angst?

Been there, done that.....
Ik ben geen expert op het gebied van liefde maar heb meerdere relaties en geliefden gehad en ik kan wel zeggen dat ik er veel van heb geleerd en nog steeds doe...

Mijn belangrijkste les;
You are the most important person for yourself!
Zorg dat jij je eigen veilige haven bent. Dat je het ook fijn kan hebben met jezelf.
Niet de bevestiging van hem of haar nodig hebt. De bevestiging of je wel leuk, lief, mooi, aantrekkelijk genoeg bent.

Momenteel ligt mijn hart bij iemand die het niet makkelijk heeft met zichzelf en het daarom niet weet. Natuurlijk voelt het wel eens verdrietig, dat gevoel laat ik dan ook toe. Maar ik voel mij daardoor niet minder. Ik voel mij ook niet eenzaam want dat ben ik niet (want IK heb MIJ en ben verbonden met alles; de liefde).

I enjoy life.  Ik weet dit komt niet voor niets op mijn pad en als het meant to be is, dan is het heel mooi en anders is het ook goed. Want dat is wat ik geloof; in een goed universum, dat het beste met ons voor heeft. Alles op de juiste tijd.

Ik kan je zeggen dit voelt bevrijdend. Dit is liefde voor jezelf. Het beste met jezelf voor hebben, jezelf geven wat je nodig hebt. Goede voeding, letterlijk als in gezond eten en figuurlijk als in jezelf voeden met liefde en licht. Goede gedachten hebben over jezelf. Jezelf de moeite waard vinden. Jezelf in de spiegel in de ogen kijken en dan zie je wie je echt bent. Een prachtig uniek wezen. Onze ogen zijn de spiegels van onze ziel. Geloof in je eigen kracht. Dat je kan zijn wie je echt bent. Dat je mag leren en ontdekken. Voel de verbinding met jezelf.

 

Audrey Donate

 
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Life-Coach
Life coach

Door te onderzoeken wat zich afspeelt in het leven van u, kunnen de life coaches advies geven over de obstakels en uitdagingen in het leven van u...