Orbs

An Nijland is bij Dit is mijn toekomst actief  als medium, helderziend, mental coach en is gespecialiseerd in fotolezen en alternatieve geneeswijzen. Daarnaast werkt ze met de Hogere Energieën van het licht. In haar blog vertelt ze er meer over.
 

Lichtbollen zijn engelen en zijn er in verschillende kleuren. Iedere engel werkt op een gekleurde straal en voert die vibratie ook met zich mee. De verschillende vibraties zijn te voelen. Lichtbollen verschijnen op plaatsen waar veel met energie gewerkt wordt. Deze licht bollen worden ook wel orbs genoemd. Wat komen deze orbs ons vertellen?

Als medium en healer word ik begeleid door orbs. Deze orbs komen tijdens een contact met overledenen en spirituele consulten en om de healer te begeleiden en energie door te geven tijdens een healing. Orb-engelen zijn er in verschillende kleuren hoe dieper de kleur van een orb is hoe zuiverder de energie is.

Er zijn verschillende orbs. Iedere soort verschijning heeft een eigen betekenis. De aartsengel Michael staat voor bescherming en kracht is diep blauw van kleur en begeleid mij tijdens de consulten. De rode orb geeft mij inzicht in het ascensieproces van de cliënt. De groene orb geeft healende energie af tijdens een consult. De violette orb is van de transmutatie en helpt je met het los laten van oude emoties. De transparante orb houdt de energie vast boven je hoofd als je beslissingen moet nemen keuzes maken en begeleid je tijdens dit proces. Deze orb zie je bij jonge kinderen bij het voorhoofd als een bescherm engel.

Er zijn ook orbs waar het gezicht van een overledene in te zien is. Orbs laten zich fotograferen als er voldoende spirituele energie aanwezig is in de ruimte. Een orb engel kan manifesteren en begeleiden het is een samen werking gebaseerd op vertrouwen en puurheid. De begeleidende orb engel is altijd aanwezig en begeleid het medium in haar proces. Orbs zijn meestal rond maar kunnen worden waargenomen in er in verschillende vormen.

Tijdens demonstraties of lesmiddagen die ik geef verschijnen de engelen en overledenen in de vorm van een orb zich naast of boven de persoon en laten ze zich fotograferen.

Ik sta je graag te woord voor vragen hierover of om een consult te geven.


An Nijland