Tekenen van het universum

Je hoort het onze mediums vaak zeggen: ‘vertel het universum wat je wilt! Velen vragen zich dan af hoe en wat je dan precies moet uitspreken. Het is met name de positieve energie in jou en het idee dat je het eigenlijk al hebt (dat wat je wil), is de boodschap aan het universum. Het universum is altijd bij je en luistert, dag en nacht. Wanneer je duidelijk weet en voelt wat je wil dan is de eerste stap richting de stroming van het universum al gezet. Het universum wacht op jou om je huidige situatie te vergemakkelijken en om samen met jou het beste van het leven te maken. Maar hoe weet je nu dat je niet alleen bent en dat het universum klaar voor je staat?

 

Dat voel je vooral wanneer je meer reageert op wat er is dan dat je in het nu leeft. Wanneer je je overweldigd voelt op elk vluchtig moment, in plaats van stevig op de aart staat. Je voelt je machteloos en weet jezelf geen richting te geven. Je staart bijvoorbeeld veel, verliest jezelf in het dagdromen, voelt je suf, misschien wel ziek, onhandig of vergeetachtig. Je mist je focus en je bent prikkelbaarder dan normaal. Alsof je er even helemaal geen zin meer in hebt. Een ander teken aan de wand, is dat je negatieve gevoelens op kropt. Dit kunnen irritaties zijn, woede of gevoelens van onbegrip. Stuk voor stuk pittige emoties die het lichaam beïnvloeden en onze reacties. Gelukkig begrijpt onze geest en ons lichaam die uit positieve energie bestaat, dat het leven nu eenmaal uit eb en vloed bestaat en niet elk moment alleen maar positief zal zijn. De negatieve momenten die ons overkomen zijn alleen maar een gift waar we van kunnen leren. Daarnaast waarderen we het weer extra als er iets positiefs op ons pad komt. Kijk maar naar de Corona crisis waar we nu inzitten. We hebben in jaren onze sociale contacten niet zo gewaardeerd als dat we nu doen. Maar onthoud dat onze geest alleen in staat is om liefde en acceptatie te uitten. Wanneer we onze negatieve emoties opkroppen, zullen onze gedachten het hart willen beïnvloeden en proberen de stem van de geest het zwijgen op te leggen. Dit zal je erg ongemakkelijk maken en juist dat ongemak is een teken dat je klaar bent om te luisteren naar de stem van het universum.

Vooral nu, ervaren een hoop mensen negatieve emoties zoals angst, woede en verbittering. Dit zijn de rode vlaggetjes die de weerstand tegen het huidige moment aangeven. Angst zit in ons hoofd en is een teken dat we bang zijn om mogelijk pijn te ervaren. Woede en verbittering betekenen dat je je vasthoudt aan het verleden, omdat de situatie je bijvoorbeeld bekend voor komt wegens je verleden.

 

Focus op het nu.

Wanneer je je focus te veel op de toekomst of het verleden richt, leef je niet in het moment of het heden. Dit is een teken dat je je focus juist op het huidige moment moet richten om je geest in het huidige moment af te stemmen. Gevoelens van verlorenheid en verwarring kunnen je overrompelen. Je vraagt je af welke kant je op moet gaan. Toevalligheden, hints en spirituele gebeurtenissen zullen je dan ontgaan. Wees je dan bewust dat het universum aan jou kant staat en je juist aanmoedigt  om elk moment te corrigeren. Maar wanneer je niet in het nu leeft, zal dit aan je voorbij gaan.

Probeer bewustwording te creëren om je spirituele doel en het pad te vinden. Je zoekt blindelings om je heen op zoek naar antwoorden, terwijl het antwoord in jou zit. Dit is het teken dat je klaar bent om de waarheid te ontdekken.

Besluitloosheid is ook een teken van het universum. Je wordt constant constant geconfronteerd met de vraag wat jij nou wil. Je bent onzeker over welke volgende stap je moet nemen en welke weg je moet volgen. Je vraagt anderen om advies, wat voor jou al een schreeuw om hulp is terwijl jij de enige bent die een beslissing kan maken. Je ervaart steeds hindernissen op je pad waar je voor je gevoel letterlijk tegenaan loopt. Waar je ook bent, het voelt alsof je ergens anders moet zijn, dat je niet op het juiste tijdstip bent waar jij voor jouw idee zijn moet, maar je kunt er niet achter komen waar dat precies is. Je herkent het belang van de reis niet en je focust je alleen op de bestemming. Dit is een teken dat je klaar bent om je spirituele pad te bewandelen.

 

De redactie van 'Dit is mijn Toekomst'

 
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Helderziende
Helderziende

De helderziende fungeert dan als sleutel van de deur, waarachter alle oplossingen liggen. Met helderziende hulp krijgt u weer helderheid om de juiste keuzes te maken. ...