Klik hier voor meer informatie over | Droominfo
Coaches met deze expertise:

Droominfo

Hebben onze dromen een betekenis? De hersenen en het hart zijn twee organen in het menselijk lichaam die eigenlijk niet kunnen rusten. De interne wekker van het lichaam zorgt er wel voor dat de spieren van het hart voldoende rust krijgen, in de korte tijd tussen de hartslagen. Maar voor de hersenen gaat dat niet helemaal op, er bestaan geen pauzes. Daar staat tegenover dat we dromen. Dat is niet slecht, het is een manier van de hersenen om zich bezig te houden met de zaken van alle dag. Er kunnen ook boodschappen besloten liggen in dromen. Dan is het belangrijk dat die boodschappen ook gelezen worden. Veel mensen weten intuïtief wat hun dromen betekenen, anderen hebben daar hulp bij nodig. Dromen duiden is niet alleen een esoterische kunst die anderen voor u verrichten, u kunt er ook zelf voor zorgen dat uw dromen duidelijker worden, waardoor u zich beter herinnert wat u gedroomd hebt. Paragnosten kunnen u inzicht geven wat de diepere betekenis is van uw droom.

Probeer bij het wakker worden nog even rustig te blijven liggen.


Denk een paar minuten na over wat u gedroomd hebt en probeer de droom weer terug in uw geheugen te plaatsen. Leg daarvoor altijd een notitieblok of een papier en een pen op uw nachtkastje en noteer een paar sleutelwoorden over uw droom. Na verloop van tijd gaat u merken dat er steeds meer over uw dromen achterblijft.

Wat zeggen dromen?

Dromen vertellen ons dat er alternatieve mogelijkheden zijn om ons leven in te richten. Droominfo, de notities die u gemaakt hebt en de gesprekken die u heeft met een duider kunnen de droom duidelijker maken. Bewaar notities over droominfo dus goed, net zo goed als uw dagboek. U moet uw dromen niet zien als een gids in het leven. Raadpleeg voor meer informatie onze life coaches die uw dromen kunnen uitleggen. Elke droom heeft een betekenis. Bel voor advies om hier achter te komen. Lees hier meer over droomuitleg.

Coaches die nu beschikbaar zijn: