Bekijk hier het profiel van Life Coach Joke | Dit is mijn toekomst
 
 
Mijn naam is Joke. Ik ben paragnost, medium, numeroloog en magnetiseur. Ook kunt u bij mij terecht voor foto lezen en psychometrie.

Als kind was ik al paranormaal begaafd en heb dit met de paplepel mee gekregen. Mijn vader en moeder waren zeer begaafde Paragnosten/Mediums en hebben veel mensen mogen helpen, het zit in mijn bloed.
Later ben ik verschillende cursussen gaan volgen en ben onder de vleugels van een zeer bekend en zeer begaafd Paragnost/medium gekomen toen en heb er veel van geleerd. Ik kan als Paragnost/Medium u antwoorden en inzichten geven over situaties uit het heden,verleden en toekomst. Ook kan ik contact maken met overleden dierbaren en werk voornamelijk met helderziende waarnemingen Foto analyse/lezen/Psychometrie. Dat kunnen foto's zijn van personen of dieren ik krijg informatie via door via de foto. Als Magnetiseur breng ik energie over en breng lichaam en geest in balans, vermindering van blokkades doorstroming van energie en uitwisseling.

U bent bij mij van harte welkom met al u levensvragen voor meer inzichten en helderheid in uw situatie. Ik kan alleen specifieke vragen beantwoorden.

Let op wij zijn geen vervanging voor een behandeling bij de huisarts en/of specialist. Bezoek daarom altijd een arts of specialist. Graag verwelkom ik u in een persoonlijk gesprek en dank voor u interesse.

Warme groet,

Joke


 
 
 
 
beoordeling Joan Themen
beoordeling Joke

Ik kwam bij toeval (toeval bestaat niet alles valt je toe) bij Joke terecht tijdens het...

beoordeling Ingrid de Viet
beoordeling Joke

Ik heb vanmiddag voor het eerst een gesprek gehad met Joke. Ik had haar vaker gezien op...

beoordeling Elly Poppe
beoordeling Joke

Joke is een hele lieve warme vrouw Als je een vraag heb voor haar Is ze duidelijk en...