Programma overzicht

'Dit is mijn Toekomst' is het enige spirituele platform in de Benelux die een breed scala aan coaches biedt in combinatie met online LIVE uitzendingen. De uitzendingen bestaan uit diverse spirituele programma's waar onze coaches plaatsnemen en zijn doordeweeks live van 10:00 uur tot 17:30 uur te zien op onze website, Facebookpagina en YouTube kanaal. 

Wanneer je de 'Dit is mijn Toekomst' Facebook pagina liked en volgt, wordt je op de hoogte gehouden van al onze nieuwtjes, uitzendingen en acties. Daarnaast kan je via de Facebook comments, gezellig live meekletsen met ons live programma en kom je in contact met andere kijkers. 

 
Dit is mijn Toekomst

Nederlands meest bekende spirituele online programma, gepresenteerd door Caroline Sonneveld.

 
Club Namasté

De vrijdag sluiten we gezellig af met een vrijdagmiddag borrel in Club Namaste! Wil je graag over spirituele onderwerpen kletsen met een coach of onze programma volgers? Praat dan gezellig live mee.

 
Kijkje achter de schermen

We sluiten van maandag tot en met donderdag onze live uitzendingen af met een kijkje achter de schermen. De meest diverse coaches zitten dan live voor jou klaar.

 
Snelconsult uurtje

In het snelconsult uurtje kan je de coach live benaderen voor vlot consult. Binnen een aantal minuten kunnen onze coaches je al voorzien van een antwoord. Heb jij die prangende vraag waar je graag een antwoord op wil of wil je graag iets bevestigd hebben? Dan helpen onze coaches je snel verder ten tijden van dit programma. Bel dan live in via optie 4!

 
Astrotijd

Onze astrologen vertellen aan de hand van de planeetstanden, maanstanden of je sterrenbeeld wat voor energieen jouw kant op kunnen komen. Waar moeten we het beste op letten?

 
Ik ben in balans

We kunnen pas liefde geven wanneer we van onszelf houden. We houden van onszelf wanneer we goed voor onszelf zorgen en in balans zijn.

 
Het geheim van de Sjamaan

Onze Sjamanen geven jou een kijkje in hun wereld. De Sjamanen zullen per uitzending afwisselen en vertellen wat Sjamanisme inhoudt. Bijzondere rituelen, krachtdieren, ceremonies, trommels en trance reizen zullen aan bot komen. Wil je meer weten van Mother Mother, The Shark of The White Wolf? Klets dan mee via Facebook of bel live voor een reading.

 
Vleugje Vlaams

In ‘Vleugje Vlaams’ zijn onze Vlaamse coaches te gast en snijden zij een spiritueel thema aan per uitzending.Wil jij contact met een van hen krijgen vanuit België? Dan kan via onze creditbundel.

 
In verbinding met je ziel

In het programma In verbinding met je ziel, spreken we over spiritueel bewustzijn. Het in contact zijn met ons eigen IK omdat we dit door de maatschappelijke drukte wel eens vergeten.

 
De kaarten vertellen

Elke werkdag tussen 11 en 12 wordt er een kaartendeck besproken. Van Tarotkaarten tot Engelenkaarten en van Lenormandkaarten tot OH kaarten, alles komt voorbij.

 
Yoga met Sjaan

'Yoga met Sjaan' wordt elke ochtend om 9:20 uur uitgezonden op onze website. Begin elke dag goed met een heerlijk moment voor jezelf en start je yoga avontuur met 'Yoga met Sjaan'.

 
Boodschap van het universum

Dagelijks mag Danielle Nijhuis jou een boodschap van het universum meegeven. Nieuwsgierig wat de boodschap van de dag is? Volg onze Facebook pagina.

 
Daghoroscoop

Wat staat er vandaag in de sterren geschreven?