Vissen sterrenbeeld
Informatie over Vissen sterrenbeeld

Vissen sterrenbeeld

Het symbool wordt gevormd door twee tegen elkaar in zwemmende vissen. Dit geeft een stukje veranderlijkheid aan.

Een Vissen doorvoelt de dingen intens en moet oppassen niet zover hier in te gaan, dat de eigen persoonlijkheid als het ware ‘oplost.’ Ze kunnen de kleur van de laatste ontmoeting aannemen. Het zijn enorme sponsen en ze pakken ook gemakkelijk spanningsvelden op. Als een Vissen-kind emotioneel is, altijd kijken of het van het kind zelf is of dat de emotie bij iemand uit zijn omgeving hoort. Droom en werkelijkheid zijn niet altijd even goed gescheiden. 

Roem en eer zeggen hem/haar niet zoveel, hij/zij trekt zich het liefst terug in de eigen wereld. Hij/zij werkt graag achter de schermen in eenzaamheid (waar ze best een belangrijke positie kunnen innemen) of anoniem in een groter geheel. Een Vissen is een uitstekende hulpverlener.

Vissen hebben een nogal lieflijk imago, zo van zachtjes meekabbelend op de golven. Ze kunnen ook nietsontziend en hard zijn (ze hebben het hele scala van gevoelens tot hun beschikking). Ze gaan dan voor een ideaal en schakelen de emotie uit.

Als u nog meer wilt lezen over astrologische onderwerpen, kijk dan ook bij de overige sterrenbeelden op de website. Naast de beschrijvingen over de sterrenbeelden vindt u ook beschrijvingen over sterrenbeelden en de astrologie in het algemeen, de Ascendant en de uurhoekastrologie. Mensen die geïnteresseerd zijn in astrologie en hier vragen over hebben, kunnen altijd telefonisch contact opnemen met Nette.

Vraag nu een persoonlijke jaarhoroscoop aan: Horoscoop aanvragen Horoscoop aanvragen