Persoonsvergelijking

Klik hier voor meer informatie over | persoonsvergelijking

Persoonlijk ben ik wars van persoonsverheerlijking en zit ik niet te wachten op ego strelende complimenten. Ik doe mijn werk in liefde en met veel plezier. Het komt niet in mij op om complimenten van klanten te publiceren. De privacy van de klant is heilig. Ondanks dat vind ik het wel mooi wanneer ik zo nu en dan positieve feedback krijg. Niet voor mezelf, maar ik word warm van binnen wanneer blijkt dat een gesprek van soms minder dan een kwartier een essentieel verschil heeft gemaakt. Dat mensen toch weer tussen de wanhoop door de zon zien schijnen.

De eer is echter niet aan mij alleen. We doen het samen. Wie mij belt en denkt dat ik alles kan zien en over een toverformule beschik om het leven mooier te maken, maakt minder kans op een goed consult dan iemand die bereid is werkelijk zijn best te doen om iets van het leven te maken. Wie zich voor mij opent geeft mij de sleutel van zijn leven/energie. We ruimen samen eerst het puin want op de ruïnes van het verleden kun je geen nieuwe toekomst bouwen.

Paragnosten houden een spiegel voor

Mijn collega's, zien en voelen alleen datgene wat belangrijk voor je is. We houden je een liefdevolle spiegel voor en spreken liever over toekomstmogelijkheden. De uitkomst hangt af in hoeverre je bereid bent aan jezelf te werken. Dit los van eventuele lotsbestemmingen. Een goed consult hangt dus af van een goede energetische verbinding. Je hoeft mij dus niet te bedanken. Bedank liever jezelf dat je bereid bent te vechten voor je geluk.
Ben jij ook bereid aan jezelf te werken en ben je benieuwd wat jouw toekomstmogelijkheden zijn? Bekijk hier dan een overzicht van al onze paragnosten die u kunnen helpen. Er zijn diverse mogelijkheden. Laat je leiden door je gevoel welke coach het beste bij jou past.

Mindfulness
 
Dit artikel is geschreven door:
Coaches die nu beschikbaar zijn:
Bekijk hier het profiel van Life Coach Paula | Dit is mijn toekomst
Expertises:
Beschikbaar | Paula | boxnr. 141
Bekijk hier het profiel van Life Coach Karin | Dit is mijn toekomst
Expertises:
Beschikbaar | Karin | boxnr. 230
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Helderziende
11-4-2017
Helderziende

Helderziende advies voor al uw vragen en toch nuchter?Helderziende advies hoeft niet zweverig te zijn. Denkt u bij helderziendheid aan het stereotype beeld van een iemand achter...

 
5b26727f-e499-496a-b2f5-5282ec495d25
19-4-2017
Communiceren met doden met Jose Mors

Contact leggen met overledenen. Medium Jose Mors legt contact met overledenen en geeft antwoord op een vraag van een mevrouw. Jose Mors kan als medium u antwoorden en inzichten geven over situaties...