Astrologisch journaal januari 2021

6 januari 2020 Mars nadert Stier

Vanaf juni 2020 stond Mars in Ram, wat een ongebruikelijk lange tijd is. Hij heeft gezorgd voor conflicten en vertragingen maar nu hij zich naar stier verplaatst gaan dingen eerst even wat beheerster en koppiger worden.

 

13 januari de eerste Nieuwe Maan in Steenbok. Om 6:02 uur hebben we een nieuwe maan in Steenbok. Deze nieuwe Maan is een goede gelegenheid om te gaan concentreren op wat belangrijk is in 2021. Een uitgebreidere omschrijving volgt rondom deze tijd onder blog van Petra op box 278 bij Dit is mijn toekomst.

 

14 januari 2021 Mars vierkant Saturnus

De laatste Mars vierkant Saturnus kan verhoogde spanning en oude wonden openen of teweeg brengen. Binnen personeel en bedrijven kan deze vierkant een gespannen sfeer opleveren. Aan de positieve kant levert het kracht en moed om nieuwe oplossingen te gaan bedenken.

 

15 januari 2021 Uranus direct

Deze voorwaartse directe energie zorgt voor gunstige veranderingen. Een goede energie om zaken te gaan veranderen.

 

17 januari 2021 2020 Jupiter en Uranus

Deze kunnen een opstandige en strijdlustige energie opleveren en nieuwe informatie over snelle wijzigingen.

 

19/20 januari - De zon gaat Waterman binnen

De komende weken zal er een sterke Waterman-energie in beweging te voelen zijn met name op collectief en humanitaire vlak. Waterman-energie is ook erg helend en reinigend. Een energie die we allemaal de komende weken kunnen gebruiken.

 

28 januari - Volle Maan Leeuw

Om 20: 18 uur is er een volle maan in leeuw De zon in Waterman staat positief uitgelijnd uitgelijnd met Jupiter. Een positief voorteken want Jupiter heerst over overvloed en dingen vergroten. Later wordt hier meer over beschreven onder het blog van Petra op box 278 van Dit is mijn toekomst.

 

30 januari - Mercurius retrograde Mercurius zal retrograde in Waterman staan tot 20 februari.

Dit is een goed moment om het rustig aan te doen en je te concentreren op wat je hebt in plaats van iets nieuws te starten.

 

Petra box 278 

 
Gerelateerd:
Paragnosten
Paragnosten

Steeds meer mensen zijn opzoek naar paragnosten en proberen in contact komen. Misschien heeft u altijd al willen weten wat de toekomst u zal brengen. ...