Channeling van de engelen groep

Gegroet geliefden,

Wij zijn verheugd dat zovelen in deze groep, open willen staan voor de hogere vibraties van Het Licht Jullie zijn werkelijk boven jezelf aan het uit stijgen, dit is geweldig dapper en zal jullie naar de volgende fase in je leven brengen, namelijk die van de staat van ontwaken.

 

Jullie reiken nu zo uit om te willen ontvangen, Het helende Licht, dat hiermee jullie intentie is gezet om in trilling te blijven stijgen en je vibratie te willen verhogen. Dit verheugt ons zeer en wij zijn dan ook blij om te mogen vertellen dat dit een bijzondere tijd is, die nu voor jullie aanbreekt, Velen zullen de sluier, steeds dunner zien worden en hierdoor beter in contact staan met ons en met hun Hoger Zelf, de uitlijning die hierin plaats vind neemt elke dag toe en jullie worden alleen maar lichter, zoals jullie snel zullen kunnen ervaren.

Het wordt een tijd van wonderen en blijdschap en intense vreugde, omdat de wonderen al plaats vinden. Wij zeggen jullie, kijk naar het Licht, dat je waarneemt om de zon, zien jullie het bruin, het geel, het goud, deze kleuren wordt steeds meer zichtbaar, als je goed kijkt. Dit zal steeds meer naar voren treden en hierdoor zullen jullie ervaren, dat de Hemel werkelijk nu naar de aarde komt.

Kijk goed in de kleuren van het Licht, lieve lichtwezens die jullie zijn. Wij groeten jullie vanuit deze kleuren en staan jullie bij, waarin jullie ons maar vragen. Het is vanuit dit licht, dat jullie sneller zullen ontwaken en gaan ervaren wie jullie in werkelijkheid zijn diep van binnen. Wij verheugen ons op dit moment, omdat wij onze lichtbroeders en zusters verbaasd gaan zien, als jullie ontdekken, dat je elkaar al lang kent, als lichtwezen.

 

Kijk elkaar maar eens diep in de ogen, wat herken je? Velen van jullie ervaren nog de zwaarte op de aarde, maar dit zal snel veranderen omdat jullie steeds verder opengaan en verder ontwaken, hier is geen weg meer terug. En op dat moment dat dit zal plaats vinden, krijgen jullie de her-innering weer terug en gaan jullie je her-inneren wie je in werkelijkheid bent, ja dit duurt niet lang meer, want het staat geschreven en zo is het.

Zoek de steun op met gelijkgestemden, om te verbinden en leer om jullie emotionele lichaam, in bedwang te houden lieverds. Jullie hebben emoties, maar jullie Zijn ze niet, jullie doen het heel erg goed, wij zijn trots op jullie en houden van jullie meer dan jullie nu kunnen beseffen.

Laat alles naar boven komen en laat alles gebeuren en plaats vinden, druk niets weg en omarm het nieuwe en de vele veranderingen die komen gaan, ja jullie ego zal gaan sputteren, tegen alle veranderingen, waar de meeste mensen zo veel moeite mee hebben, maar blijf vooral in de liefde met je zelf en in je Hoger hart.

 

Wij maken een diepe buiging voor jullie en vragen jullie elkaar met respect te behandelen, vredig te zijn en in liefde met jezelf en de ander te gaan. Ga zo door. Vanuit het diepst van ons hart,
groeten wij jullie in liefde.

 

De Engelen groep

©marcelterveer 

 

 
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Spiritueel-Hulplijn
28-2-2018
Spiritueel hulplijn

Dit is mijn Toekomst is een spirituele hulplijn waar meer dan 60 mediums, life coaches en astrologen werken om dagelijks verschillende levensvragen te beantwoorden. ...