Egyptisch nieuwjaar

Het Egyptisch Nieuwjaar bereid ons voor op de opening van de Leeuwenpoort op 8 augustus en de komst van veel Lichtwezens en hogere energiefrequenties die van Sirius naar de aarde komen. Een speciale tijd waar veel lichtwerkers sterk reageren op deze bijzondere energie.

Op dinsdag 26 juli 2022 is het Egyptisch Nieuwjaar en staat volledig in het teken van een nieuw begin in spirituele groei. In het Oude Egypte begon de jaartelling op het moment dat de ‘Blauwe Ster’ ook wel ‘Sirius’ genoemd, samen met de Zon aan de horizon verscheen. De Nijl trad op dat moment buiten de oevers, wat voor een hoop vruchtbaar land zorgde en er dus een nieuwe vruchtbare periode aanbrak. Het Egyptisch Nieuwjaar werd dan gevierd met rituelen, feesten en ceremonies om de verjongende en vernieuwende energie van Sirius te ontvangen. De Egyptenaren vroegen in tempels aan de Goden om voorspoed voor het komende jaar.

 

Verbinding met het Oude Egypte en Egyptisch Nieuwjaar

Veel mensen voelen zich, zonder echt te weten waarom, verbonden met het Oude Egypte en het Egyptisch Nieuwjaar. Dit kan te maken hebben met vorig leven die in het Oude Egypte heeft afgespeeld. De kans dat jij daar jouw tweelingziel hebt ontmoet en in dit leven bent tegen gekomen is erg groot. Voor wie nog niet zijn of haar tweelingziel heeft ontmoet in dit leven, dan is de kans groot dat jouw tweelingziel na Egyptisch Nieuwjaar op je pad komt.

 

Karma wordt met het Egyptische Nieuwjaar en de Leeuwenpoort afgerond.

Karmische situaties die in het Oude Egypte ontstonden, worden tijdens het Egyptisch Nieuwjaar en de opening van de Leeuwenpoort afgerond. Een nieuw begin van spirituele groei ontstaat. Mediums en paragnosten channelen vaak vele boodschappen door van de Hathors, Een Oud Egyptisch volk van duizenden jaren geleden dat vol liefde en compassie hun cultuur bedreven. Maar op het moment dat de Farao’s aan de macht kwamen werden de hoogontwikkelde Hathors niet begrepen en gewaardeerd. Nu zijn het opgestegen Lichtwezens en verblijven ze op Venus en steunen ze ons bij het verhogen van de frequentie op deze aarde en pleiten ze voor vrede, liefde en genezing. Ze helpen ook de tweelingzielen in het helen van oude wonden, zodat de liefde overwint.

 

Dubbele getalen

Doordat velen van ons zich ook verbonden voelden met de Sirianen, zien we steeds vaker dubbele getalen. De Sirianen hielpen bij de ontwikkeling van de mensheid, de technologische ontwikkeling, astrologie en wiskundige berekeningen. Hun betrokkenheid bij de bouw van Piramides was groot. Deze verbinding heeft gezorgd voor activatie in ons DNA en communiceren met ons door dubbele getallen te laten zien.

 

Wanneer het Egyptisch Nieuwjaar plaatsvind en de bijzondere Leeuwenpoort van 8 augustus met de sterke Leeuw energie, kom je mogelijk je zielenfamilie tegen met wie je zal samenwerken. Er breekt ook een tijd aan van bijzondere gebeurtenissen die voorgoed invloed kunnen hebben op je leven en je leven compleet veranderd.

 

De redactie van Dit is mijn Toekomst