Tarot liefde

Oplossingen in de liefde: een tarot legging. Tarotkaarten worden vaak ervaren als geheimzinnig. Toch kan een tarot legging een adembenemende ervaring zijn. Door de eeuwenoude kennis is het mogelijk meer inzicht te krijgen op uw eigen leven. Vooral in de liefde is veel winst te behalen, want u krijgt meer besef waarom bepaalde zaken gebeuren of juist niet gebeuren. Neem vooral contact op om meer inzicht te krijgen in uw liefde door tarotkaarten leggen.


 

Tarot legging

 

Tarot is een kaartspel dat achtenzeventig kaarten telt. Het stamt uit de 15e eeuw en wordt gebruikt voor waarzeggerij. De kennis stamt uit het oude Egypte en de Kabbala. Het stamt van het Arabische woord 'turuq', wat 'pad' betekent. Tarotkaarten doen uw onderbewuste ontwaken en houden een spiegel voor. Zo kunt u uzelf beter begrijpen. U krijgt meer zicht op het levenslot. Een tarot set is volgens dezelfde principes opgebouwd als een kaartspel. Dezelfde kleuren zijn van toepassing, hoewel de vormen staven, kelken, pentakels en zwaarden zijn. Elke tarotkaart heeft een afbeelding, zoals onder andere de dwaas, de toren, de magiër, het rad van fortuin en de keizer. Een tarot legging kan duidelijkheid verschaffen over alle soorten levensgebieden en over uw verleden, heden, en toekomst. U krijgt antwoord op vragen: waarom komt u de ware niet tegen? Of: waarom valt u telkens voor hetzelfde type partner? Met de tarotkaarten leggen liefde kunt u antwoorden krijgen over alle vragen die te maken hebben met liefde of relaties. De tarot legging is een veilige manier om inzicht te krijgen in uw leven.

Tarotkaarten leggen liefde

Hoe werkt het nu precies? U stelt een vraag, waarna er kaarten worden getrokken. Deze kaarten geven een beeld van de relatie en van uzelf of degene waarmee u een relatie heeft. Het kan voorkomen dat u een duivel trekt, of een dwaas. Niet gevreesd: deze kaarten staan voor transformatie. Een dwaas staat bijvoorbeeld symbool voor het kind in uzelf. Onze mediums leggen een kaart voor u. Raadpleeg onze kundige tarotisten via de spirituele hulplijn. Zo kunt u handvaten krijgen om gesterkt en met zelfkennis door het leven te gaan. De tarotisten lossen emotionele en spirituele problemen op en bieden een helder besef over uw levenslot.

Coaches die nu beschikbaar zijn:
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.707 beoordelingen
281.236 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL