Tweelingzielen

In deze snel veranderende wereld, bestaat er een grote kans dat jou persoonlijke liefdesleven ook gaan veranderen als jij jou tweelingziel ontmoet. Veel mensen zien een ontmoeting als iets heel speciaals, iets wat vaak gezien wordt als ‘toeval’ (iets wat zo moest zijn). Het is alsof je een spiegel voor je houdt en naar een kopie van jezelf kijkt. Hier zie je vaak de essentie van wie jij nou echt bent, je krijgt enorm veel zelfvertrouwen en als je elkaar diep in de ogen kijkt voel jij je warm van binnen. Paragnosten van Dit is mijn toekomst kunnen jou deze spiegel voorhouden, zodat u zelf de warmte voelt.Onvoorwaardelijke liefde van tweelingzielen Eeuwige verbondenheid en liefde is het gevoel wat je hebt in het begin. Liefde die ontzettend diep gaat en waarvan je weet dat die altijd bij je zal blijven. Wanneer je eindelijk in een goede relatie ziet, kan een ontmoeting met een tweelingziel voor verwarring zorgen. Tweelingzielen staan op zielsniveau met elkaar in verbinding, het is soms zo’n nauwe verbinding dat het voelt alsof het één is. Wanneer tweelingzielen elkaar ontmoeten, heb je een spirituele volwassenheid in jou leven bereikt. Tweelingzielen kunnen alleen een relatievorm met elkaar aan gaan, als zij hun lessen geleerd hebben en op een punt zijn beland waarbij zij hun liefde en lessen aanwenden voor een groter belang dan alleen het beleven van hun liefde voor elkaar. Tweelingzielen die elkaar ontmoeten kan er voor zorgen dat lessen versneld worden. Tweelingzielen versterken elkaar in hun lichtenergie, hierdoor vinden er vaak grote veranderingen plaats in hun leven.

 

Afstoten en aantrekken
Er zijn tussen tweelingzielen veel verschillen, maar kunnen ook erg veel op elkaar lijken. Wanneer tweelingzielen veel verschillen heeft dit te maken met de verschillende levenslessen en verschil in ontwikkeling. Vaak zijn tweelingzeilen tegenpolen van elkaar en daarom niet gek dat er vaak botsingen komen. Dit wordt veroorzaakt door persoonlijke ontwikkelingen.
Aan de andere kant hebben zij ook hele erge aantrekkingskracht naar elkaar. Zo erg, dat dit het afstoten compenseert. Echter de wisselingen tussen afstoten en aantrekken kost enorm veel energie, maar kan vaak door gaan totdat beide tweelingzielen er van geleerd hebben.

Een goede relatie met tweelingzielen

Er is niemand die van te voren kan bedenken hoe de komst van tweelingzielen jou leven kan beïnvloeden. Hoe een tweelingziel relatie vorm krijgt hangt natuurlijk ook af van wat partners in een relatie hebben afgesproken met elkaar. Er zijn veel tweelingzielen die ondanks hun diepe liefde voor elkaar, trouw blijven aan hun partner. Zij begrijpen dat de liefde voor hun partner los staat van de liefde van zijn/haar tweelingziel. Anderen liefdeskoppels voelen dat het de enige manier is om de wereld te dienen met het licht van hun liefde, alleen kan door ook met elkaar een liefdesrelatie aan te gaan. De manier waarop de liefde vorm krijgt in de relaties, is iets wat je met elkaar bepaalt. De vorm van de liefde is voor iedereen anders en dus voor iedereen eigen keuze. Om die reden is elke relatie uniek en kan het niet vergeleken worden met andere relaties.

Neem de tijd Het uitzoeken wat jou relatie betekent kost tijd, hetzelfde als dat je je moet afvragen wat de bedoeling is van jou ontmoeting met je tweelingziel. Het kan zijn dat je ontdekt dat het durven loslaten, een unieke vorm van onvoorwaardelijke liefde voor jouw tweelingziel en zijn/haar levenspad. Besef dat in je hart je altijd verbonden blijft met jou tweelingziel. Veel tweelingzielen voelen de liefde ook op afstand.

Liefde voor de wereld en jezelf
Een ontmoeting waar we het al eerder over hadden, zorgt ervoor dat je nog meer vanuit je eigen hart gaat leven. Je leert het besef van liefde te kennen. Hierbij speelt ego een mindere rol en je benadert de wereld steeds meer vanuit een onvoorwaardelijke liefde die verder reikt dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Met de liefde die je continue meebrengt, beïnvloed je de mensen om je heen. Bewust, maar ook onbewust. Zo verandert de wereld, in een wereld waarbij meer ruimte is voor liefde.

 

Coaches die nu beschikbaar zijn:
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.707 beoordelingen
281.236 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL