Channeling van het kosmische licht team

Marcel ter Veer in vertelde in zijn vorige blog wat channelen is. In deze blog deelt hij speciaal voor u zijn channeling van het Kosmisch Licht Team.
 

Gegroet Geliefden

In Liefde en dankbaarheid groeten wij U, Weet dat U allen zeer geliefd bent en dat wij altijd om U heen zijn. Wij zijn uw kosmische Licht team. Wij houden zielsveel van U. In liefde en dankbaarheid staan wij graag voor U klaar.

Het is in deze roerige tijd belangrijk om in Uw hart te blijven en niet mee te gaan in de chaos om u heen. U voelt zich soms onrustig en weet soms niet, wat nu “waar” is en wat niet. Daarom is het belangrijk om dicht bij U zelf te blijven en te gaan zitten met Uw team van Licht, Uw Gidsen, Beschermengelen, en hen te vragen, wat is hiermee de bedoeling? Vraag het aan Uw Hoger Zelf. Wat is waarheid?

En vraag ook: Laat het mij voelen in mijn Hoger Hart. Dan gaat U werkelijk voelen wat Uw waarheid is en beseft U, dat U kunt vertrouwen op wat U voelt. Oude macht-structuren zijn aan het afbrokkelen. Veel van de beelden en informatie wat u getoond wordt, is niet juist en niet zoals de werkelijkheid is, en dat geeft verwarring en onzekerheid bij velen.

Het is dan ook raadzaam, te vragen Uw Hoger Zelf en er even voor te gaan zitten om het antwoord te voelen in Uw Hoger Hart. Dan haalt U opgelucht weer adem om vervolgens nog dichter bij Uw eigen waarheid uit te komen, bij dat wat U diep van binnen al wist. Namelijk dat het Liefdes Licht aan het zegevieren is op de aarde en dat er een prachtige nieuwe tijd zich aan U openbaart, waarin ieder zijn of haar eigen hemel op aarde kan creëren vanuit Liefde.

Het is met de krachten van Uw gedachten en visualisaties, vanuit uw Hoger Hart, dat U een nieuwe wereld, een nieuw leven, schept voor Uzelf. Bij elke twijfel die zich bij U voordoet, verbindt U zich met uw Hoger Hart en vraag Uw Gidsen, uw Hoger Zelf, de vragen die U bezig houden en laat het antwoord in beelden en gevoelens naar binnen komen. U kunt dit, U bent immers een Lichtwezen, van Licht en Liefde geïncarneerd in een menselijke ervaring op deze aarde.

Sta in Uw Licht en eis Uw Goddelijkheid op, ja, dit vergt moed, maar U bent niet alleen. Weet wij zijn altijd om U heen en U vraagt ons nooit te veel. Echter, het is op Uw oproep dat wij U naderen. U hoeft ons enkel en alleen te vragen.

U ontvangt ondersteuning van het Licht, Uw Gidsen en Beschermengelen. Verbind u veelvuldig met uw Hoger Zelf, zo U wilt  en U zult snel merken, dat Uw Hoger Zelf, in één ogenblik kan transmuteren wat niet Liefde is naar het Hogere Licht, waardoor angst, verwarring en onzekerheid smelten als sneeuw voor de zon. Wees vrij.

In dankbaarheid en Liefde, groeten wij U. 
Wij zijn uw Kosmisch Licht team. Namasté.

©Marcelterveer