Wat is channelen

Marcel ter Veer is Arcturian healer, medium en paragnost. Hij maakt regelmatig contact met zijn Hoger Zelf of zijn Gidsen door middel van channeling. Wat is channelen precies en kan iedereen contact maken? In deze column legt Marcel uit hoe channeling werkt vanuit zijn ervaring.

Het is belangrijk  om te weten dat het waarschijnlijk wel voor veel mensen  is weggelegd.  Maar wat is channelen nu precies en hoe doe je dat? Het is niet zo dat je alleen een boodschap van een Gids of een engel kunt doorkrijgen, ook jij hebt die wijsheid al  in jezelf. Je Hoger Zelf. Je Hoger Zelf is dat deel van je ziel, welke rechtstreeks in verbinding staat met de goddelijke wereld. Je Hoger zelf, is een deel van jouw ziel, wat in de kosmos verblijft en fungeert als toezichthouder naar jou en al je andere ziele delen, die gelijktijdig met jou elders geïncarneerd zijn. Je Hoger Zelf slaat alle informatie op van al je  incarnaties en zweeft als een soort van  lichtbol ongeveer 75 centimeter boven je hoofd. Hoe sterker de verbinding met je Hoger Zelf, hoe beter jij in staat bent om te channelen en dus als het ware een afgestemd kanaal van ontvangst te zijn, die informatie ontvangt vanuit het Licht, de spirituele wereld.  Als jij je kunt verbinden met de Bron, dan kunnen lichtwezens, gidsen en engelen boodschappen en informatie doorgeven aan jou. Je voelt dan als het ware een vorm van  lichte trance waarbij je keelchakra verder opengaat. Bij channeling gaat  het over bewust shiften van je geest en je mentale ruimte om een verruimd bewustzijn te creëren.

Doordat je hebt geleerd om je te concentreren, je gedachten volledig los te laten en ontvankelijk te worden voor de hogere begeleiding vanuit de Bron. In deze staat wordt je als het ware een doorgeefluik, voor het licht, de lichtwereld, gidsen, engelen en andere Lichtwezens. Door middel van channeling heb je toegang tot alle ideeën en kennis die toegankelijk is, die er altijd is en altijd zal zijn. Je bent bewust een ontvangst kanaal, waarbij je je trilling verhoogt, om meer te kunnen helder-horen, zien,  voelen en weten. De helderheid van degene die channelt, zal het niveau van bewustzijn bepalen. Dit houd dus in, dat je je ego volledig moet kunnen loslaten, in overgave te zijn en je bewust te zijn van de “staat” waarin je verkeerd (bent) op dat moment terwijl je channelt. Als ik voor mezelf spreek, dan channel ik zelf, altijd bewust, ik krijg dus heel bewust mee, wat er aan informatie binnenkomt en van wie deze informatie afkomstig is, waarbij ik me altijd laat leiden door mijn Hoger Zelf.

Mijn eigen ervaring hiermee heeft mij geleerd, dat het channelen met bijvoorbeeld de Elohim engelen en andere lichtwezens vanuit de hogere regionen/dimensies, er hier vaak andere bijzondere  woorden doorkomen, die wij niet van nature gewend zijn om zo uit te spreken en  dan mag je dus een vertaalslag maken naar begrijpbare aardse termen, zonder, dat het de gechannelde informatie en of boodschap  teniet doet en dat is soms best lastig. Je persoonlijke gidsen helpen altijd mee om een zo goed mogelijk afgestemd kanaal te zijn voor het Licht, je gidsen helpen je hierbij door je energie te laten toenemen en soms voelt het alsof je buiten je lichaam verandering voelt  aan energie, dat is dan ook zo, dat zijn je gidsen, die meehelpen een sterke verbinding te maken voor je ontvangst.

Op het moment dat  ik channel, ervaar ik enorme stimulans en  gevoelens van intense liefde die ik moeilijk kan uitleggen ik aardse termen. Het werkt ondersteunend, waarbij het doel van mijn gidsen team is, om mij sterker te maken, onafhankelijk en vol van vertrouwen. Ik wordt in een channeling enorm geboost zeg maar, zodat mijn kanaal nog steviger wordt en  ruimer. Als je wilt leren channelen, dan is er éérst de weg van het zuiveren van jezelf: je emotionele bagage, negatieve overtuigingen en beperkende patronen. Dit gaat er aan vooraf, alvorens jij een channel kunt zijn voor de Lichtwereld en Lichtwezens. Channelen geeft waardevolle informatie, kennis, wijsheid, vreugde, creativiteit, vertrouwen, passie en liefde. Ik  kan het een ieder van harte aanbevelen om ook te leren channelen.

©marcelterveer

 

 
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Paragnosten-Hulp
11-4-2017
Paragnosten hulp

Er zijn duizend-en-een redenen te bedenken waarom u een paragnost zou willen consulteren. Vanzelfsprekend zijn alle gesprekken die u voert met uw spiritueel adviseur vertrouwelijk. ...