Arcturian healing

Marcel ter Veer is bij Dit is mijn toekomst actief als medium, paragnost en healer. De zielentaak van Marcel is om Arcturiaanse  healingen te geven samen met de Arcturiaanse Lichtgidsen.  Als brug tussen de kosmos en de aarde helpt hij u graag in uw proces van transformatie. In deze column legt Marcel uit wat een Arcturiaanse healing is.

Arcturiaanse Healing Technologie is een zeer geavanceerde multidimensionale healing techniek die gebruikt wordt voor de geest, lichaam en ziel. Multidimensionaal betekent dat dit healing systeem werkt in alle dimensies zowel in het heden, verleden en de toekomst. Als je een Arcturian healing ontvangt in dit leven, ontvangt je ziel, tevens een healing in alle levens en in alle dimensies in het zelfde moment.

De Arcturianen zijn leidend in onze melkweg en hiermee de meest geavanceerde healing technici , die een aantal geavanceerde methoden gebruiken om losse en of verwaarloosde DNA-strengen te kunnen her-activeren , inclusief de Chakra's. Deze werkwijzen omvatten de frequentie codes die als toetsen  de 13 Chakra’s ontgrendelen in alle 7 subtiele lichamen.

Deze hoog ontwikkelde helende technologie is in tegenstelling tot alle andere in de melkweg, het universum, én complexer én completer dan elk ander systeem van healing aangeboden door andere soorten . Arcturianen maken gebruik van de meest geavanceerde tools en frequentie codes om de ultieme genezing en reiniging van alle 7 subtiele lichamen te verzekeren .Niet alleen brengt dit healing systeem genezing maar het verhoogt tevens het spiritueel bewustzijn en helpt enorm in de weg naar verlichting. De Arcturiaanse kennis van Chakra en DNA reanimatie is ongeëvenaard. De healing blijft lang doorwerken nadat de sessie is beëindigd , met het goed behoud hierbij van alle organen en de subtiele energie lichamen, deze blijven goed op peil tot de volgende healing sessie .

Gedurende het ontvangen van een Arcturiaanse healing, wordt de kracht , van al je zielen delen, op dit moment elders geïncarneerd,  weer toegevoegd aan jou volledigheid als ziel in dit leven op de aarde, waardoor je weer in eenheidsbewustzijn en eenheid met je ziel kunt leven en dit als zodanig ervaart.

Je gaat weer vanuit de krachtbron leven, je oorsprong, gezond en wel in eenheidsbewustzijn en liefde in het hier en nu..

©marcelterveer

 
Gerelateerd:
 
Herhaling uitzending Dit is mijn Toekomst  27 april 2022
27-4-2022
Herhaling uitzending Dit is mijn Toekomst 27 april 2022

Koningsdag bij Dit is mijn Toekomst We beginnen deze koningsdag met Eclectisch Therapeut Ber......