Het spiritueel journaal van de maand augustus 2022

De maand augustus is volgens het Oude Egypte een begin van een nieuw vruchtbaar jaar, waar sprake zal zijn van vruchtbaarheid en overvloed. Het getal 8 wordt in de numerologie ook gezien als oneindigheid en overvloed. Daarnaast is de Leeuwenpoort van 8 augustus een bijzonder moment waarin de energie intens voelbaar is en we onze spiritualiteit en intuitie nog sterker zullen activeren. Maar ook onze gevoelens van liefde voor 'het zelf', zelfverzekerdheid, moed en kracht worden getriggerd in het teken van 'Leeuw'.  Naast deze bijzondere momenten hebben we in de maand augustus ook een aantal poortdagen. 

Bijzondere dagen augustus 2022

1 t/m 7 augustus: Pride Amsterdam

8 augustus: Poortdag Leeuwenpoort

11 augustus: Poortdag vitaliteit herstellen

12 augustus: Vollemaan in Waterman

27 augustus: Nieuwe maan

14 augustus: Poortdag je eigen ideeën uitwerken

19 augustus: Poortdag loslaten wat je in je rugzak bij je draagt

22 augustus: Poortdag luisteren naar de antwoorden die vanuit jezelf komen

 

De Volle Maan in Waterman

Op 12 augustus wordt je flink uitgetest door de energie van de Volle Maan in Waterman. De energie zal je flink te grazen nemen wanneer het gaat over ‘het kiezen voor jezelf’.  Blijf je de pleaser en doe je wat anderen willen? Of kies je voor jezelf en ga je je eigen dromen, doelen en plannen achterna? Je kunt hierdoor je kont in de kribben gooien of juist naar iets nieuws verlangen, maar de planeet Mars vraag je meer aan jezelf te gaan denken, de leiding en acht te ondernemen richting je intuïtie.

Zoals bij bijna elke Volle Maan is er weer strijd tussen het hoofd en het hart. Waar doen we nu goed aan? Dit keer spreekt het je gevoel van vrijheid aan. Wat heb ik nu voor leven en wat voor leven wil ik leiden.. De spanning is om te snijden. Waardoor je de drang voelt om voor jezelf, je mening en je ideeën op te staan. Dit kan voor de nodige confrontatie zorgen.

 

De Redactie van Dit is mijn Toekomst 

 

 

 
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Toekomst-Voorspellen-Liefde
11-4-2017
Toekomst voorspellen liefde

Benieuwd naar een toekomstvoorspelling in de liefde? Laat uw toekomst voorspellen rationele sferen en kom terecht bij onze betrouwbare mediums en paragnosten. ...