De leeuwenpoort op 8 augustus 2022

Op maandag 8 augustus is de Leeuwenpoort energie op zijn piek, een krachtmoment waarin we sterk verbonden zullen zijn met de spirituele wereld. De openening van de 'Lions Gate' of ook wel 'Leeuwenpoort' wordt door veel mensen energtisch ervaren als een heftige activatie. In dit artikel omschrijven we wat dit betekend en reiken we tips en andviezen aan. Op maandag 8 augustus zullen onze online uitzendingen ook in het teken staan van de Leeuwenpoort energie. 

 

De Leeuwenpoort energie

De leeuwenpoort energie frequentie is gestart met het Egyptisch Nieuwjaar op 26 juli 2022 en zal zijn hoogtepunt hebben op 8 augustus 2022. Tijdens de leeuwenpoort opening ervaar je een bijzonder intense activatie van emoties en je intuitie. Dit kan je zo intens ervaren dat je er zelfs last van kunt krijgen. Dit heeft vooral betrekking op hoogsensitieve mensen, lichtwerkers of paranormaal begaafden. Ze kunnen zich hierdoor laag in de energie voelen, vermoeid of hoofdpijn klachten ervaren, maar ook een verhoogd gevoel van intuitie. 

 

Wat is de Leeuwenpoort?

Laten we bij het begin beginnen en uitleggen wat de Leeuwenpoort precies is. De leeuwenpoort opening vindt plaats op 8 augustus, de 8ste dag van de 8ste maand van het jaar. Op dit moment staat de Zon in het dierenriemteken Leeuw en is er sprake van een bijzondere kosmische uitlijning. Wanneer de leeuwenpoort zich opent is er een verhoogde kosmische energie tussen het fysieke en het spirituele rijk en vraagt je te evolueren. 

Het dierenriemteken leeuw staat voor kracht, moed, zelfvertrouwen, leiderschap, passie en actie. Met de zon in leeuw krijg je dus meer doorzettingsvermogen. Het getal 8 staat in de numerologie voor overvloed en oneindigheid, wat wil zeggen dat alles mogelijk is en er eigenlijk geen grenzen zijn. 

In ons vorige artikel over het 'Egyptisch Nieuwjaar' hebben we al een klein boekje open gedaan over de Leeuwenpoort en dat deze samenloop een kosmische uitlijning is waar het draait om onze aarde en de ster Sirius. Op het moment dat de ster Sirius aan de hemel verschijnt, staat de Gordel van Orion direct in lijn met de Piramden van Gizeh en lijkt het voor ons hier op aarde, alsof de ster Sirius dichter bij de aarde komt te staan. Sirius is de meest helderste ster in onze sterrenhemel en is wel 40x feller dan de zon. Dit is ook de reden dat Sirius ons zo intrigeert en ons opvalt. In het oude Egypte werden de piramiden uitgelijnd door de stand van Sirius te gebruiken. 

De energie van de Leeuwenpoort wordt al eeuwen gezien en ervaren als een bijzondere periode van spiritualiteit en activatie van je hogere zelf. Sommige ervaren en mogen lichtcodes ontvangen vanuit de spirituele wereld. Een soort taal die je inspireert om je spiritueel te ontwikkelen en dichter bij je hogere zelf te kunnen komen. Dit verklaart ook de 'last' die je kunt ervaren zoals vermoeidheid, laag in de energie en hoofdpijn.  

 

De Leeuwenpoort energie gebruiken 

Energie is iets wat we waar kunnen nemen, de een net wat meer dan de ander. Dus hoe kunnen we deze bijzondere Leeuwenpoort energie gebruiken? Het gebruik van de 'Wet van aantrekkingskracht' is hierin erg belangrijk. Het positief denken, positief in het leven staan en positief visualiseren en manifesteren is hierin de sleutel. Alles wat je denkt, zal je namelijk aantrekken. Dus ook de dingen die je niet zou willen. Wees daarom in deze periode extra bewust van je gedachtes en probeer om te denken indien nodig. Mediteren is ook een hele fijne toepasbare methode om de energie te ontvangen en hier bewust mee om te gaan. Daarnaast is het bijhouden van een dagboek waarin je je wensen en dankbaarheid kunt opschrijven een zeer handige tip. 

 

 
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Astrologie
Astrologie

Astrologie is een symbolentaal. Door de interpretatie van deze symbolen (de planeten aan de hemel) wordt gekeken naar het verband tussen de verschijnselen aan de hemel en het leven op aarde...