Krachtmeting

 

Het leven stelt je soms zwaar op de proef. Elke situatie geeft weer nieuwe lessen. Onze primaire reactie is meestal terugvechten, sterk zijn. En hoe harder we terugvechten hoe sterker we ook worden. We willen misschien wel eens opgeven maar we mogen niet zwak zijn van onszelf of de maatschappij. Opgeven is geen optie. Dat is falen. Maar af en toe zijn de omstandigheden dusdanig sterk dat opgeven het enige juiste krachtige is, wat je kunt doen.

Soms dwingt het leven je gewoon om te breken zodat je jezelf opnieuw op kunt bouwen. Dan is het tijd om een nieuwe versie van jezelf neer te zetten. Of misschien wel te worden wie je echt bent. Herken wanneer het tijd is om je krachten te meten maar herken ook wanneer het tijd is om op te geven, te buigen, te breken, los te laten. Durf je kwetsbaarheid te zien. Durf het te voelen. Durf te breken. Laat de controle maar los in het vertrouwen dat je hierna ook weer zult helen. Hoe langer je weerstand biedt hoe langer het proces duurt. Het proces is onomkeerbaar. Je kunt het niet tegenhouden.

Als mijn woorden je triggeren, doe jezelf dan een plezier. Bevrijd jezelf, laat alles los, breek in totale overgave. En voor iedereen die al gebroken is. Je hebt het ergste achter de rug, geef het tijd, je zult weer een worden, helen.

Het Universum kent namelijk maar één staat van Zijn en dat is Eenheid en Heelheid . En vandaar uit zul jij, als jij dat toelaat, geholpen worden om alle stukken weer, op een prachtige natuurlijke manier, met elkaar te verbinden.

in je kracht staan
 
Dit artikel is geschreven door:
Coaches die nu beschikbaar zijn:
Bekijk hier het profiel van Life Coach Maria | Dit is mijn toekomst
Expertises:
Beschikbaar | Maria | boxnr. 133
Bekijk hier het profiel van Life Coach Ellen Schouten | Dit is mijn toekomst
Expertises:
Offline | Ellen Schouten | boxnr. 128
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Hooggevoeligheid
11-4-2017
Hooggevoeligheid

Hoog gevoelige mensen, ook wel aangeduid met de term HSP’er. In onze huidige tijd krijgen wij steeds meer prikkels te verwerken. Per dag krijgen wij net zoveel prikkels te verwerken als vroeger...

 
a0771cd2-6156-406f-9f73-4e4b31f7a14c
27-9-2017
Inzichten op spiritueel vlak

De kaarten geven inzichten over de ontwikkelingen spiritueel vlak...