Neuwe maan met zonsverduistering

Op 14 december hebben we een Nieuwe Maan met zonsverduistering in het teken Boogschutter gehad.

Wat een maan wel niet kan doen. Een nieuwe maan is een prachtige energie voor een gloednieuw begin, een nieuwe start en de mogelijkheid om doelen in beweging te zetten.

Zonsverduisteringen zijn krachtig bij nieuwe Manen en openen een extra poort naar een nieuwe energie. Luister naar je eigen innerlijke stem en houd je hart en gedachten gefocused op de richting waarop je wilt gaan.

Er wordt ons tijdens deze Nieuwe Maan zoveel nieuwe energie aangeboden en er zullen geschenken en of beloningen op ons pad vallen wanneer we naar onszelf willen kijken. Beloon jezelf voor de groei die je tot nog toe hebt doorgemaakt. Boogschutter heeft de kracht om dingen te versterken en te vergroten. 

De Boogschutter Zonsverduistering valt op 24 graden van Boogschutter dat maar een paar graden verwijderd is van het Galactische Centrum.

 

Het Galactische centrum is het centrum van ons Universum en duidt op sterke Galactische activeringen. Je zult rondom deze dag merken dat de energie frequentie wordt verhoogd en ons bewustzijn stijgt. Dit kan ascensie symptomen veroorzaken. To ascent betekent stijgen. Het Universum luistert altijd en reageert op ons. Zelfs in moeilijke tijden waarin het voelt dat het Universum niet achter ons staat. Luister naar goede raad en volg deze op. Blijf tijdens deze periode ook geconcentreerd op geaard zijn. 

Tijdens dit proces zul je fijne dingen kunnen gaan ervaren zoals meer vertrouwen op je intuïtie, meer leven vanuit je hart, wijsheid en kun je jouw missie ontdekken. Ook kun je bepaald symptomen ervaren die met groeipijnen te maken hebben zoals:

  • Veranderingen in het slaappatroon  zoals vaker wakker worden, niet kunnen inslapen, meer of juist minder slaap nodig hebben
  • Extra gevoelig zijn / emotioneler
  • Sneller geïrriteerd raken
  • Meer of juist minder energie hebben
  • Hoofdpijn
  • Griepachtige verschijnselen, zonder echt ziek te zijn

 

Het Universum biedt ons altijd dingen aan, maar we moeten wel in een open staat zijn om ze op te kunnen merken en te ontvangen. Een manier daarvoor is ons denken te veranderen. De gemakkelijkste manier om dat te doen is door ons te concentreren op: overvloed, waardering en dankbaarheid. December brengt de sfeer van geven naar voren.  

 

Probeer meer vanuit het hart te geven in plaats vanuit een verplichting. Geven vanuit de puurheid van je hart is ook een manier om open te staan en om te kunnen ontvangen. Mercurius, de "boodschapper van de goden", is erg actief bij deze Zonsverduistering. Mercurius heerst over communicatie en onze geest. Van Mercurius wordt ook gezegd dat het de boodschapper van de Goden is.  Probeer jezelf met je innerlijke God of Godin te verbinden en luister naar de boodschappen die je door kan krijgen. Belangrijk is dat je trouw blijft aan jezelf. We hoeven niet nep-positief te zijn. We moeten juist dichter bij onze waarheid zien te  komen.  Erken jezelf en kijk wat je nu kunt doen om vooruit te komen of dingen te veranderen.  

 

Deze Nieuwe Maan zal samenkomen met de Zuidknoop. 

De Zuidknoop vertegenwoordigt onze vorige levens, karmische cycli en de energieën die je meegenomen of beheerst hebt in je vorige levens. 

Deze Nieuwe Maan biedt echt de gelegenheid om nieuwe intenties te zetten, bewuste verschuivingen te gaan maken, jezelf te genezen, jezelf van beperkingen vanuit het verleden te gaan bevrijden en een einde te maken aan oude, karmische cycli. Neem een besluit dat aansluit bij wat je echt diep van binnen wilt en maak de verandering want daar is deze Nieuwe Maan energie uitstekend geschikt voor. 

Ik wens je een prachtig nieuwe Maan toe. 

Met hartegroet,

Petra box 278 van Dit is mijn toekomst.

 

 
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Toekomst-Voorspellen-Liefde
Toekomst voorspellen liefde

Benieuwd naar een toekomstvoorspelling in de liefde? Laat uw toekomst voorspellen rationele sferen en kom terecht bij onze betrouwbare mediums en paragnosten. ...