Leeuwenpoort

Vandaag op 8 augustus 2019 is er sprake van een hogere energiefrequentie die je innerlijke kracht versterkt. Op 26 juli, wanneer het Egyptisch nieuwjaar heeft plaatsgevonden, is de Leeuwenpoort zich namelijk gaan openen. Deze opening bereikt vandaag op 8 augustus zijn hoogtepunt en sluit weer op 12 augustus.

De opening van de Leeuwenpoort-portaal is een belangrijke dag, waarop er hoge energiefrequenties via Sirius naar de aarde komen en onze trilling wordt verhoogd. Deze dag kondigt een nieuwe fase aan, waarin er nieuwe deuren open gaan en jij meer naar buiten gaat treden en in je kracht gaat staan. Ook gaat de band tussen tweelingzielen sterker worden, door een gouden koord tussen hun harten.

Deze energie gaat samen met de nieuwe maan energie die door trilt sinds begin deze maand, waarover we ook een blog hebben geplaatst. Het zal een fase worden waarin er grote veranderingen gaan plaatsvinden die de toon zetten voor het komende jaar.

 

Hoe ontstaat dit precies?

In de periode van de opening van de leeuwenpoort wordt er een Vortex geopend. Hierdoor komen er nieuwe energiefrequenties vanaf de planeet Sirius naar de aarde en verandert de energie rondom de aarde. Deze energiefrequenties activeren ons DNA. Onze spirituele ontwikkeling kan in een versnelling komen en paranormale gaven kunnen meer geopend worden. Maar ook ons bewustzijn wordt groter en oude wijsheid, opgeslagen in ons celgeheugen, kan naar boven komen. Veel mensen met een planetaire oorsprong van o.a. Sirius zijn hier op aarde met een speciale missie. Het zijn Lichtwerkers en het zijn vaak mensen die vernieuwing brengen. Ze maken de weg vrij voor de generaties die na hen komen. Maar voordat zij aan hun zielsmissie beginnen, kunnen zij vele uitdagingen tegenkomen. Zo kunnen zij eerst over angsten en onzekerheden moeten stappen, om vervolgens vol overgave hun hart te kunnen volgen. De energie van de Leeuwenpoort helpt hierbij.

 

Het thema van de leeuwenpoort

De Leeuwenpoort heeft dit jaar een sterke uitwerking op de liefde, geld, wonen en jouw lotsbestemming. Op deze gebieden zul je dan ook veel verandering gaan ervaren. Je kunt je nu bijvoorbeeld erg bezig houden met waar je zou willen wonen en hoe die omgeving en situatie er dan volgens jou uit moet zien. Ook kun je de sterke behoefte voelen om een nieuw thuis te creëren in bijvoorbeeld het buitenland. Je kunt ook een bijzondere ingeving ervaren die je lichtelijk aangeeft welke richting je op zal gaan. Vanuit jouw hogere leiding kun je dan ook voelen dat je één duidelijke richting opgestuurd wordt, de richting van jouw zielsmissie. En als deze zielsmissie niet direct duidelijk is, kan dit binnenkort of rond deze Leeuwenpoort meer duidelijk worden.

Het kan ook heel goed zijn, dat je gaat beginnen met een nieuwe studie of deze juist aan het afronden bent. Een studie die een goede voorbereiding is op jouw toekomstige missie. De kans op een nieuwe baan is in deze periode ook groot. Misschien ga je er financieel op vooruit door een onverwachte wending? Volg gerust deze aanwijzingen, want het kan je eindelijk tot actie doen overgaan en tot een goed resultaat leiden.

Voor de Tweelingzielen kan gelden dat zij in contact zijn en elkaar helpen een grote stap te zetten in hun transformatieproces. Waardoor de maskers vervagen, een ieder zich sneller kwetsbaar opstelt en meer met hun gevoel gaan leven. Tweelingzielen kunnen in een nieuwe fase van krachtige transformatie terecht komen. De aantrekkingskracht tussen tweelingzielen is sterk en zij motiveren elkaar ook om steeds meer in balans te komen. Veel tweelingzielen zijn dan ook bezig met in hun eigen kracht te komen. Zij worden zich er steeds meer van bewust dat dominant gedrag niet meer past in hun leven en weten dan ook steeds beter voor zichzelf op te komen. Ze kiezen ervoor de regie in eigen leven in handen te nemen. Wat soms ook kan leiden tot het scheiden van wegen in contact met de andere tweelingziel, om zo hun eigen basis te versterken.

Hoe maak je optimaal gebruik van deze energie?

Maak vandaag even tijd voor jezelf. Kom in je eigen rust door te mediteren, zodat je meer inzichten kunt krijgen over jouw situatie. Deze inzichten kunnen gaan over je eigen zielsmissie of de zielsmissie met je partner, wat kan zorgen voor zelf heling. Onverwachte emoties van jou of je tweeling ziel kunnen opspelen. Lichtwerkers van Sirius en de Hathors komen je helpen met de healing en om de band tussen tweelingzielen te versterken en jullie voor te bereiden op je zielsmissie. De thema’s liefde, wonen en jouw lotsbestemming staan hierin centraal.

 

De Redactie van Dit is mijn Toekomst