Volle maan in leeuw op 16 februari in het teken van je levensmissie

Op 16 februari straalt er weer een mooie volle maan aan onze hemel. Dit keer in het teken leeuw, die jou meer bewust zal maken over je missie in dit leven. Waar krijg je energie van? Waar wordt je gelukkig van? Wat is jouw talent en wat is je gave? Deze periode staat ook in verband met de bijzondere leeuwenpoort op 8 augustus. Deze bijzondere momenten zorgen ervoor dat je eindelijk die stap gaat maken om te doen wat je graag wilt. Vertrouw hierbij ook op het Universum, je onderbuikgevoel, oftewel intuïtie. Rond deze volle maan is de leeuw energie van het vuurteken sterk aanwezig. Dit zal je vooral voelen doordat je meer zelfvertrouwen krijgt, je in je kracht komt en de moed zal vinden om jezelf te uiten. Je zal opbloeien.

 

Voor de HSP’ers onder ons, kunnen we extra prikkels gaan voelen. Waardoor je misschien wat emotioneler bent dan normaal, je slecht slaapt of een gevoel van onrust ervaart. In deze periode staan je chakra’s meer open, waardoor je meer energieën oppakt dan normaal.

Deze volle maan zorgt ervoor dat je terug kijkt op wat je tot nu toe hebt gepresteerd, waardoor je na gaat denken over wat je nog graag zou willen vervullen. Je kunt hierdoor skills van jezelf ontdekken of meer gaan ontwikkelen. Je zal meer helder krijgen wat je passie is. Maar probeer dit niet te overdenken, want dat kan voor frustratie zorgen.

Zoek in deze volle maan periode naar balans, vooral in je zelfverzekerdheid, gulheid en ideeën. Loop niet te hard van stapel, leg geen korrel zout op gelijkheid en rechtvaardigheid maar ga je eigen unieke weg. Hierdoor zal je meer in je kracht komen te staan, zal je meer de behoefte hebben om naar buiten te treden, maar probeer hierin niet te overdrijven. De waterman invloed van deze periode kan je wat opstandig maken, probeer ook hier meer balans in te vinden.

Waag vooral deze volle maan periode de sprong in het diepe, ga je eigen weg en laat niets je tegenhouden in wat je wil. Ook geen hobbel in de weg, hierdoor zal je dichter bij je levensmissie komen.

 

Doordat we ons naar het Watermantijdperk bewegen, kan je sterk het gevoel het hebben dat je controle wil over je leven. De drang om alle knopen los te hakken van situaties en dingen die je niet meer dienen is groot. Het liefst werk je alleen nog maar vanuit je hart. Dit zal voor een rustiger leven Nieuwe contacten komen mogelijk op jouw pad, nieuwe vriendschappen worden gesloten. Je leert door deze mensen anders naar situaties en relaties te kijken. Binnen vriendschappen kun je op zoek zijn naar meer gelijkheid, nieuwe input, nieuwe uitdagingen en nieuwe interesses. De relatie met familie zoals broers en zussen kunnen meer centraal gaan staan.

Tijdens de volle maan in Leeuw kan er een sterke seksuele aantrekkingskracht zijn tussen tweelingzielen. Dit komt door de samenstand van planeet Venus, het vrouwelijke, en Mars, het mannelijke principe. Ondanks dat de passie heel voelbaar kan zijn, kan er toch afstand worden bewaard omdat er wellicht andere prioriteiten zijn zoals werk of de ouderrol. Dit kan een stootje geven aan je minderwaardigheidsgevoel, probeer dit dan om te denken. Besteed de ruimte die hierdoor ontstaat om aan jezelf te werken en waar je naartoe wil in de toekomst.

De redactie van Dit is mijn Toekomst

 

 
Gerelateerd:
Spirituele Astrologie
Spirituele astrologie

Bij spirituele astrologie gaan we uit van de geboortehoroscoop, dit is het pakket gereedschap waarmee u geboren bent. Het verschil met de ‘gewone’ astrologie is dat de accenten anders worden gelegd bij de interpretatie ...