Nlp coach

"Dit artikel gaat over NLP Coaching en wat u hiermee kunt. Het is geschreven door Cheyanna Wanagi. Tarotist, NLP en Tarologe van Dit is mijn toekomst."

NLP Coaching = Neuro Linguïstisch Programmeren. Het leven valt of staat met de manier waarop we met elkaar communiceren. NLP coaching is een communicatie vorm die we kunnen gebruiken. We kunnen de technieken van Neuro Linguïstisch Programmeren toepassen in ons dagelijks leven zonder dat we een ander of onszelf te kort doen. Respect is natuurlijk een groot goed maar in de wereld waarin we leven is respect voor elkaar soms ver te zoeken. Normen en waarden vervagen meer en meer. Toch kunnen we door de woorden en zinnen die we doorgaans gebruiken heel wat te weeg brengen op een positieve of negatieve manier. Een voorbeeld is dat we naar elkaar toe van alles moeten en we elkaar onze wil op leggen. Door op een manier de NLP taal te gebruiken zullen we veel meer van elkaar gedaan krijgen zonder dat de ander zich benadeeld voelt en jijzelf ook niet. We zouden ook in staat moeten zijn elkaar te vergeven, ook dat hoort bij NLP het is ook een communicatievorm. Als je niet in staat bent te vergeven zal je nooit pijn meer voelen in je hart want dan is je hart namelijk dood. Als je wel in staat bent om te vergeven geef je het grootste cadeau aan je zelf.

Misschien heb je problemen in je relatie, familie, werk of vriendenkring. De NLP coach kan er toe bijdragen dat je toch op een respectvolle manier met elkaar kunt omgaan. De NLP coach biedt jou de mogelijkheid om een tijdlijn te lopen. Dat betekent dat je teruggaat naar situaties in je leven die je uit balans hebben gehaald met als gevolg, verlatingsangst, geen erkenning krijgen, een laag zelfbeeld of bindingsangst hebt. Het kan ook zijn dat je veel verdriet hebt gehad, niet naar je werd geluisterd, geen waardering hebt gekregen, problemen met ouders hebt gehad etc. Neuro Linguïstisch Programmeren kan je helpen met dergelijke problematiek om te gaan of mogelijk tot oplossingen komt.

Neuro Linguïstisch Programmeren

In 2003 heb ik, Cheyanna Wanagi, de opleiding NLP Master afgerond en nu werk ik als NLP coach en pas daarin de NLP technieken zoveel mogelijk toe. Mijn werk bestaat dan ook om handvatten aan te reiken zodat je verder kunt. Inzicht wordt gegeven zodat je kunt nadenken over situaties waar je in zit en waar je mogelijk geen uitweg in ziet. Je kunt je hierdoor ook erg eenzaam voelen alsof er geen oplossingen zijn voor jouw situatie. NLP kan je helpen steviger in je schoenen te staan door op een andere manier met elkaar te communiceren.

Misschien wil jij deze technieken je ook eigen maken en krijg je meer controle over je eigen doen en laten in je leven maar vooral “hoe kan ik het beste communiceren”. Je bent van harte welkom voor een telefonisch consult zodat je kennis kunt krijgen van de mogelijkheden van een NLP coach. Liever een e-mailconsult van mij, dat kan.

 
verslavingsdeskundige
Verslavingsdeskundige

Wil je van je verslaving af? Onze deskundigen helpen je met het aanleren van vaardigheden om een terugval te voorkomen en een nieuw begin te maken. ...