Spiritualiteit en jij met een verhaal over een verloren voorwerp

In de rubriek ‘Spiritualiteit en Jij’ vertellen onze kijkers hun ervaringen met spiritualiteit. Deze week het verhaal van Coby. Zij liet het toe dat medium Joke op afstand door haar huis mocht gaan en zo vond Joke iets wat Coby al een tijdje zocht.

 

Al sinds ‘Dit is mijn Toekomst’ via Facebook te volgen is kijk ik graag naar de uitzendingen. Een van mijn favoriete coaches is Maureen. In een van haar uitzendingen vertelde Maureen over een speciale olie, namelijk Cajaputi olie. Dit deed bij mij een lichtje branden. De oma van mijn man maakte dit altijd en dat recept moet ergens hier in huis liggen.

Via de comments vertelde ik dit aan Maureen en zij vroeg mij of ze dat recept ook mocht hebben misschien? Dit vond ik geen probleem. Ik moest alleen wel even gaan zoeken waar mijn man dit had neergelegd. Ik kon het hem helaas niet meer vragen want hij is vorig jaar overleden.

 

 Ik ben gaan zoeken en zoeken maar kon tot mijn grote spijt niets vinden. Ik had de hoop al opgegeven. Tot ik een uitzending van ‘Dit is mijn Toekomst’ zag met Joke. Er werd verteld dat Joke verloren voorwerpen terug zou kunnen vinden. Dit moest gewoon zo zijn! Dus ik pakte de telefoon en ja hoor, ik kon in de uitzending bij Joke komen.

Ik heb Joke gevraagd of zij het receptenboekje van mijn man kon vinden. Ze gaf aan dat ze het zou gaan proberen en vroeg toestemming om in mijn huis rond te kijken. Dat vond ik geen probleem.

 

Eerst was het eventjes stil en toen begon het. Ik krijg weer kippenvel als ik dit zo opschrijf.

Ze zei: ‘Ik ga nu bij je naar boven. Wat een mooie lichte trap heb je.’. Toen raakte ik een beetje van slag. Hoe kan Joke van een afstand zien dat ik een witte trap heb?

Joke ging verder: ‘Ik ga nu een kamer in aan de rechterkant, daar staat een witte kast en het moet daar onder of boven liggen. Het is een bruin/beige map met zwart.’. Hier moest ik Joke toch vertellen dat mijn man niet zo’n map had. Maar Joke was heel duidelijk. ‘Het is een bruin/beige map en het is zeker in huis. En het ligt ergens onder.’ vertelde ze.

 

Nadat we de telefoon hebben neergelegd ben ik gaan zoeken. Maar op de plek van de kast kon ik niets vinden. Wel bedacht ik mij ineens dat mijn man nog veel aan het opruimen was geweest op zolder. Vlak boven waar die kast staat. Misschien ligt het dan daar in een doos dacht ik.

Ik begin met het doorzoeken van een doos en wat schetst mijn verbazing? Daar ligt een bruin/beige map met wat zwart onder een stapel kookboeken! En ja hoor, het recept voor de Cajaputi olie stond erin!

 

Dolgelukkig was ik! Ik heb direct Maureen gebeld en haar het recept kunnen geven.

Een week later was Joke weer online en heb ik haar bedankt! Dit was zo’n bijzondere ervaring die ik niet meer zal vergeten! Ik ben Joke hier zeer dankbaar voor.

 

Wil jij net als Coby jouw verhaal met ons én onze kijkers delen? Mail dan naar [email protected] of stuur ons een bericht via Facebook Messenger.

 

‘Spiritualiteit en Jij’ verschijnt elke woensdagavond om 19:00uur op onze website en Facebookpagina.

 

 
Gerelateerd:
 
Herhaling Uitzending Dit is mijn Toekomst 12-1-2023
13-1-2023
Herhaling Uitzending Dit is mijn Toekomst 12-1-2023

Karmische ziel verbinding We starten deze week om 09:00uur met 'De kaarten vertellen' gegeven......