Super maan of ook wel roze maan in schorpioen

De Schorpioen super volle Maan op dinsdag 27 april.

Bij super volle Manen staat de Maan dichter bij de aarde. Hierdoor lijkt zij groter en ontstaat er een soort magnetische superkracht.  Deze kracht legt sommige verborgen emoties en oude wonden bloot om ze vervolgens los te kunnen laten op weg naar balans en heelheid. Deze super volle Maan attendeert ons op persoonlijke en maatschappelijke schaduwkanten.

Schorpioen ziet graag door de dingen heen en laat jou dat ook rondom deze tijd van nature doen. Hetgeen we liever niet zien, komt naar boven drijven. Meestal 3 dagen voor de volle maan en 3 dagen na de volle maan kun je haar kracht voelen. Innerlijke conflicten kunnen worden opgelost door deze intense emoties uit te gaan werken, irritaties een plek te gaan geven of negatieve gedachten los te gaan laten. 

Deze super Maan met de andere planeten, nodigt onszelf uit om het oude los te gaan laten en meer in ons kracht te staan. Schorpioen is een waterteken. Door het element water kunnen we extra hooggevoelig zijn maar dat kan je ook ombuigen en zien als het verkrijgen van meer bewustzijn. Deze volle maan helpt ons ook om psychische en energetische te gaan reinigen. Constant, of we onszelf daarvan bewust zijn of niet, nemen we energieën om ons heen op. Door alle energie die niet langer nodig is los te laten kun je van de reinigende energie gebruikmaken die deze Volle Maan ook met zich meebrengt. 

Er kunnen bij deze ontwakende maan geheimen of nieuwe informatie vrij komen. 

Schorpioen-energie wordt geregeerd door Pluto. Pluto energie is niet de makkelijkste maar wel de meest transformatieve energie. De volgende dag gaat de Pluto energie retrograde. De retrograde Pluto kan ons naar gebeurtenissen rond oktober vorig jaar terugzetten om psychische of emotionele bagage op te moeten ruimen. Uranus, die een week voor de super volle Maan al aanwezig is,  zorgt ervoor dat we ons moe voelen en kan voor verrassende, plotselinge, ontwikkelingen en veranderingen zorgen. Die grapjas kan ons verstrooit, rusteloos, en ongeaard doen voelen.

Maar wat de energie van Schorpioen probeert te leren is dat de enige uitweg er soms doorheen is. Hoe ongemakkelijk het ook kan zijn. 

Als we daar vervolgens achter kijken staat er een nieuwe wijsheid, meer begrip, mededogen en kracht als kado op ons te wachten. 

Saturnus zorgt ervoor dat we het kado niet gemakkelijk zullen kunnen ontvangen en maakt ons superkritisch want die houdt liever alles bij het oude. 

Fijne volle maan toegewenst.

Petra 

 
Gerelateerd:
Verloren voorwerpen terugvinden
5-5-2023
Verloren voorwerpen

Sommige paragnosten kunnen middels energetische trilling een verloren voorwerp terugvinden....