Healing voor Mens & Dier

Healing Touch voor Dieren is een energieveld therapie, een energetische behandeling, die het lichaam ondersteunt bij het zelfhelend vermogen. De technieken van Healing Touch voor Dieren zijn gebaseerd op lichte energetische aanrakingen om het energiesysteem van het dier te zuiveren, in balans te brengen en te stabiliseren om zo de vitaliteit te bevorderen.


Avonduitzending

 

Healing Touch voor Dieren kun je inzetten bij emotionele en energetische problemen.

 

Een dier voelt de intentie en het effect van de Healing Touch behandeling en laat deze maar al te graag toe. Dit maakt dat dieren erg goed en snel reageren op deze energetische aanrakingen. Zij voelen direct dat je het goed met ze voorhebt, en kunnen zodoende ook makkelijk oud trauma loslaten.

 

Hoe vaak is een healing van toepassing?

Twee of drie consulten kunnen je dier een geheel nieuw perspectief geven. Dit is afhankelijk van het resultaat, de een heeft wat meer aandacht nodig dan de ander om beter in zijn of haar energie te komen te staan. Vaak is het wel zo dat dieren liever op afstand worden behandeld en  de healer niet fysiek bij het dier hoef te zijn. Tenslotte vinden niet alle dieren het prettig om fysiek in aanraking te komen met een vreemde om die persoon zo toe te laten in het energieveld. Wanneer dit op afstand gebeurd is de confrontatie veel minder groot. Doordat je er niet fysiek bij bent is de focus van het dier op die manier ook gemakkelijker vol te houden.

Er is ook absoluut geen verschil in uitwerking tussen "hands on" Healing Touch behandeling en een afstandsbehandeling. Ze werken beide even goed maar soms is de afstandsbehandeling dus een betere keuze.

De healing is voor alle soorten dieren van toepasing. Met Healing Touch verbetert de energiestroming en de vitaliteit van het dier. De healing kan indien nodig ook gericht ingezet worden.

 

Het effect van Healing Touch voor dieren

•             helpt een dier zijn taak te begrijpen en het geschikte gedrag te laten zien

•             versterkt de band tussen mens en dier

•             vermindert stress en angst

•             ondersteunt een dier bij emotioneel trauma

•             geeft een belangrijke emotionele ondersteuning

•             brengt vertrouwen en zekerheid bij training en competitie

•             ondersteunt acceptatie en rust bij overlijden

 

Healing Touch voor mensen

Healing Touch is een wereldwijd erkende opleiding, welke is ontstaan in Amerika. Vertaald betekent Healing Touch 'helende aanraking'. Het is inmiddels iedereen bekend dat energetische therapie het zelf genezend vermogen stimuleert: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Ook rondom ons lichaam stroomt energie die helpt meer in balans te komen. Je kunt deze energie ervaren, hoewel je het vaak niet concreet kunt zien. Energie is onder diverse namen bekend, zoals Chi in de Chinese traditie, Prana uit de Indiase filosofie en bio-plasma energie in de moderne wetenschappen.

 

Het effect van Healing Touch voor mensen

•             creëert lichamelijke en geestelijke balans

•             versterkt je energetisch systeem

•             geeft meer energie

•             stimuleert het zelf helend vermogen

•             vergroot de kwaliteit van leven tijdens intensieve situaties

•             vermindert angst en stress

 

 

 

Coaches die nu beschikbaar zijn:
Deskundig & Betrouwbaar
Deskundig & Betrouwbaar
Beoordeling
(9,8 / 10)
2.596 beoordelingen
274.655 gesprekken
Deskundig & Betrouwbaar
Bekend van RTL