De leeuwenpoort op 8 augustus 2021

Begin augustus beginnen we met Jupiter, Saturnus en Pluto in retrograde, half augustus zal Uranus ook met onze zon Leeuw meedoen. Vier retrograde planeten en niet te vergeten de asteroïden Chiron en Chariklo plus de dwergplaneet Eris. De invloeden hiervan merken we doordat we automatisch meer naar het verleden gaan kijken of er naar toe getrokken worden. Dit is nodig voordat we weer verder kunnen gaan. Symptomen die je o.a. kan ervaren zijn: vastlopen, verwarring of even niet weten hoe iets verder zou gaan.

 

Deze hele maand biedt daarnaast een geweldige, ondersteunende energie voor relaties en vooral om acties te gaan ondernemen met zelfverzekerd en moed. Thanks to the leeuwen energie! Augustus brengt ook de magische Leeuwenpoort die dit jaar samenvalt met de Nieuwe Maan in Leeuw. Een dag waarop we heel eenvoudig met hogere frequenties of energieën verbinding kunnen maken en als bonus een prachtige krachtdag is voor manifestaties.

2 augustus staat Venus Driehoek Uranus: Venus driehoek Uranus is geweldig voor onze relaties in het algemeen. 

6 augustus de Zon vierkant Uranus: Een dag die onverwachts nieuws zal brengen maar ook weer snel overwaait. 

8 augustus (88) Leeuwenpoort en nieuwe Maan in Leeuw: Een zeer hoge energie frequentie die kan worden gebruikt voor: manifestatie, genezing en spiritualiteit. Er kunnen allerlei oude emoties uit het verleden worden vergroot of naar boven gebracht worden. Gebruik de energie vooral om superlief voor jezelf te zijn en voor jezelf te zorgen, bij te tanken en los te laten. Dit is een heel krachtige dag voor het maken van intenties voor manifestaties, dus zorg ervoor dat je er de tijd voor neemt om een aantal doelen te stellen of wat affirmaties voor jezelf op te schrijven. Later schrijf ik meer over de Nieuwe Maan in Leeuw. Blijf mijn blogs daarom volgen.

 

De Zon Leeuw en de opkomst van de ster Sirius. 

Terwijl onze Zon Leeuw verantwoordelijk is voor ons fysieke lichaam wordt Sirius ook wel onze spirituele Zon genoemd worden. Deze combinatie zon Leeuw en Sirius opent een galactisch poort met hoge trillingsenergie. 

 

De Leeuwenpoort met numerologisch nummer 88 

De 8e dag van de 8e maand is een zeer spirituele tijd, een dubbel 8 dus. Het nummer 8: het getal dat de wetten van oorzaak en gevolg in het universum vertegenwoordigt. Dit getal is ook het getal dat de wet van karma vertegenwoordigt. Het staat voor oneindigheid - de oneindige ziel die we zijn en de oneindige reis die we maken. Verder voor balans, inspiratie, integriteit, kennis, introspectie, zaken, analyse en intuïtie. 8 is ook het getal dat wordt geassocieerd met DNA-activering, overvloed, kracht en hogere bewustzijnsgebieden. 88 een superkrachtige tijd is om onze energie op te laden en te zuiveren.

 

Deze poort astrologisch gezien:

Sirius is een van de helderste sterren aan de hemel van de Grote Hond en staat bekend als onze spirituele zon. Terwijl onze aardse zon Leeuw voor onze fysieke wereld belangrijk is verlicht onze spirituele zon Sirius onze tijdloze ziel. Van oudsher waren we afgestemd op de heldere ster Sirus omdat men geloofden dat het de poort naar de hemel met een hogere frequenties was. Sirius droeg een zeer geavanceerde wijsheid in zich. In het oude Egypte viel de opkomst van Sirius samen met de overstromingen van de Nijl. Ze zagen dit als een geschenk van voorspoed en vruchtbaarheid en vereerden Sirius zo erg, dat ze zelfs hun piramides oplijnde met de opkomst van Sirius. Er zijn ook theorieën dat de piramides zouden fungeren om de energie van Sirius te versterken en om de spirituele boodschappen gemakkelijker te kanaliseren en integreren. De Grote Sfinx met zijn leeuwachtige lichaam komt ook overeen met het sterrenbeeld Leeuw. Zowel Isis als Anubis worden met Sirius geassocieerd. In het Oude Egypte is dat tevens het begin van het nieuwe jaar en werden astrologische voorspellingen voor Egypte gedaan. Ook de Maya's, Sumeriërs, Babyloniërs en de Dogon-stam hebben een sterke verbinding met deze helder blauwe ster.

 

Wat brengt de leeuwenpoort voor energie en hoe kunnen we deze toepassen?

Creativiteit:  De leeuwenpoort is een zeer creatieve energie.

Hart healing:  de leeuwenpoort activeert het hartchakra. Oude en/of hedendaagse hart wonden kunnen naar de voorgrond treden voor een stukje genezing en om ons eindelijk vrij voelen door overtuigingen en oude emoties los te laten.

Het derde oog: de leeuwenpoort activeert ook het derde oog chakra daardoor kunnen we ons intuïtiever voelen of nieuwe inzichten ontvangen.

Hogere Chakra worden geactiveerd: hoewel we zeven hoofd chakra's of energiecentra in ons lichaam hebben, hebben we ook andere chakra's die worden geactiveerd. Later schrijf ik hier meer over.

Paranormale inzichten:  met de hoge trillingsenergie van Sirius is de kans groter dat we dromen, visioenen, tekenen van overleden dierbaren, onze spirituele begeleiders, gidsen en beschermengelen krijgen. Ontspanning en meditatie helpen hierbij. 

Verlichting:   Sirius verlicht onze ziel en ons energetisch lichaam door vibraties te verhogen.

Vrede : Sirius heeft ook zeer vredige energie die voor genezing van geest, lichaam en ziel gebruikt kan worden.

Technologie:  Sirius wordt ook geassocieerd met zeer geavanceerde technologie. Gebruik de energie voor een website, blog ect.

Met hartelijke groeten,

Petra boxnummer 278 

 
Gerelateerd:
 
Herhaling Uitzending Dit is mijn Toekomst 16-2-2023
16-2-2023
Herhaling Uitzending Dit is mijn Toekomst 16-2-2023

We starten de donderdag om 09:00uur met ‘De sleutel tot verdieping’ gegeven door Medium Berti......