De nieuwe maan van 8 augustus in het teken leeuw

Maak je klaar want op 8 augustus zal de heldere ster Sirius een jaarlijkse kosmische uitlijning creëren die bekend staat als de leeuwenpoort en dat samen met de nieuwe maan in leeuw. Oelala. Dit jaar is de nieuwe maan extra bijzonder om spirituele veranderingen in ons leven te gaan aanbrengen! Het is tijd om ons 'innerlijke kind' wakker te schudden en ons te gaan uiten of expressie aan onszelf te gaan geven. Een tijd om een nieuwe start te gaan maken en met een schone lei te beginnen. Plannen te maken voor een nieuwe begin, hoe klein of groot ze ook zijn.

 

Met het Zon- en Maan Vierkant in Uranus moeten we wel uitkijken dat ze niet te abrupt gaan worden. De energie hiervan anders belicht, kan het je echter moediger en actiever maken. De Nieuwe Maan in Leeuw is een uitstekende tijd om doelen te maken met betrekking tot onszelf als unieke individu. Sleutelwoorden voor dit zelfexpressieve vuurteken leeuw zijn: trots, nobel, gastvrij, zorgzaam, warm, gezaghebbend, actief en open. Dit zijn eigenschappen die je als tip mee krijgt en mee zou kunnen nemen in je bij de nieuwe maan leeuw in jouw horoscoop.

 

Ram

De nieuwe maan in Leeuw helpt je om je meest ambitieuze passies te ontgrendelen. Verbreed je horizon door nieuwe mensen te ontmoeten, jezelf in verschillende sociale kringen te begeven of jezelf in nieuwe omgevingen  te bevinden. Denk hierbij aan nieuwe vriendschappen en het ontdekken van nieuwe passies.

 

Stier

Je oog voor mooie esthetiek wordt super geactiveerd tijdens de Leeuw nieuwe maan. Je Venus energie zal harmonieus bij de gepassioneerde leeuw passen waardoor je je romantische kant kunt gaan openen. Als een vast sterrenbeeld heb je de neiging om je aan je comfortzone vast te klampen maar nu is het tijd voor jou om nieuwe doelen te stellen probeer bijvoorbeeld een nieuw kapsel.

 

Tweelingen

De nieuwe maan van Leeuw zal met Mercurius (de heersende planeet van Tweelingen en van de communicatie) in een aspect staan. Stel je nieuwe intenties met een grote visie.

 

Kreeft

De nieuwe maan leeuw zal je ertoe zetten om je ambities waar te maken. Je ontvangt de kracht, omarm het zelfvertrouwen van leeuw en laat de behoefte aan veiligheid een beetje varen.

 

Leeuw

De nieuwe maan leeuw geeft je nog even een extra zetje waar alles draait, om authenticiteit. Jouw loyaliteit mag je dit keer extra voor jezelf gaan gebruiken op de moeilijke momenten. Een nieuw begin waar je extra lief voor je innerlijk kind mag zijn.

 

Maagd

Het is tijd om je plannen of agenda neer te leggen en nieuwe gewoontes in je dagelijkse routine te gaan creëren. Terwijl je er trots op bent alles op zijn plaats te houden, zal je door nieuwe maan leeuw worden aangespoord om los te laten en spontaner te worden. Je hoge normen voor jezelf en anderen zijn bewonderenswaardig, maar deze nieuwe maan wil dat je meer gaat genieten. ,

 

Weegschaal

Je zult je behoefte aan verbinding gaan ervaren tijdens deze nieuwe maan.  Oefen hoe je de harmonie kunt behouden tussen jou en de ander.. Onderzoek degenen met wie je jezelf omringt en vraag of ze je ambities net zo serieus nemen als jij. Als het antwoord nee is, zoek dan nieuwe mensen.

 

Schorpioen

Nieuwe kansen om gezonde financiële beslissingen te nemen en zelfs nieuwe contracten te ondertekenen bij deze nieuwe maan in leeuw. Bekijk alle kleine lettertjes voordat je tekent. Heb er een beetje vertrouwen in dat de zaadjes die je nu plant, op de lange termijn zijn vruchten afwerpen.

 

Boogschutter

Je wilt natuurlijk je horizon verbreden en je onderdompelen in meerdere projecten en ervaringen. Natuurlijk, je bent een avonturier maar probeer jezelf niet te overweldigen door meer te doen. Zet wat grenzen en luister naar wat je hart te vertellen heeft.

 

Steenbok

Probeer jezelf wat meer te waarderen met deze nieuwe maan in leeuw. Als je je innerlijke werk hebt gedaan, kun je je inspanningen van het harde werken terugvinden in hoe zelfverzekerder je gaat worden. 

 

Waterman

Je gedurfde authenticiteit krijgt een update.  Het verlangen naar liefde en partnerschap op een diep zielsniveau kunnen op een lijn komen wanneer je transparant vanuit het hart leert spreken over je gevoelens.

 

Vissen

Je bent een creatief genie en hebt zoveel te delen met de wereld. Dit is hét moment om je nieuwe creatieve ideeën naar buiten te brengen. Het is een magische tijd. Zet jezelf daarbuiten neer.

 

Mooie nieuwe Maan toegewenst.

Petra