De nieuwe maan in schorpioen

De Nieuwe Maan van Schorpioen op 15 november 2020 brengt een overvloed van transformerende energie met zich mee.

Het is tijd om in het nieuwe te stappen en het nieuwe te creëren bij de nieuwe maan. Maar voordat we dit kunnen gaan doen, moeten diep naar binnen gaan en alles onder ogen durven zien wat ons van onze kracht afhoudt. Tenslotte worden we op de een of andere manier geroepen om onder deze nieuwe maan door een cyclus van wederopbouw heen te gaan. Dit ritueel is bedoeld om je rustgevende gids te zijn.

Benodigdheden:

  • Kaars
  • Kom met water(hersluitbaar) dit kan een lege pot van bijvoorbeeld sperziebonen of zoiets zijn zijn
  • Pen en papier
  • Wierook naar keuze
  • Natuur item naar keuze (zie stap 1 )

De stappen:

1.) Om dit ritueel te beginnen, maak je een wandeling in de natuur. Dit kun je 1-2 dagen voor de nieuwe maan doen. Probeer tijdens het lopen jezelf te aarden zodat je bewuster aanwezig wordt. Het helpt als je jezelf voorstelt dat je bij elke stap de aarde met je voeten kust. Kies tijdens je wandeling een natuur item uit. Dit item neem je mee terug naar huis om voor je ritueel te gaan gebruiken. 

Probeer geen levend materiaal te beschadigen en neem in plaats daarvan iets mee dat is gevallen of op de grond ligt. Het kan een gevallen blad zijn, een steen, een takje en of je verzamel een kleine hoeveelheid regenwater. Gebruik gewoon je intuïtie om je te begeleiden.

2.) Breng je gevonden natuur item mee naar binnen. Steek een kaars aan en houd de rest van je rituele ingrediënten bij de hand. Gebruik de vlam van je kaars en steek de wierook aan.

3.) Begin met het reinigen van je aura, je ruimte en rituele ingrediënten. 

Zeg het volgende terwijl je je aura opschoont:

“Ik gebruik deze wierook om mezelf te reinigen en te bevrijden van alle lasten, blokkades of wonden. Ik vraag dat Moeder Aarde, Moeder Maan en Moeder Natuur samen te werken om mij te helpen en te ondersteunen op mijn innerlijke reis. Ik vraag daarbij om wat op mijn pad komt genezing, bevrijding en innerlijk rust te ontvangen. Ik vraag om beschermd te worden tijdens de transformatie zodat ik met gemak herboren kan worden.” Dank het Universum 3 keer.

Ga door met het reinigen van jouw ruimte en zet een raam of deur open zodat de energie die je loslaat naar buiten kan. 

Zeg hardop:

“Ik reinig en zegen de ruimte om me heen. De energie van deze ruimte is helend en zuiver. Alleen licht en liefde vullen dit huis. Alleen licht en liefde wonen hier. Alles wat zwaar en onzuiver is, is nu verdwenen. Ik ben licht en liefde. Deze ruimte is licht en liefde. " Dank het Universum 3 keer.

4.) Neem het natuur item en houd het in je handen. Sluit je ogen en kijk of je verbinding kunt maken met zijn energie of essentie. Kijk daarna of je verbinding kunt maken met dat deel van jezelf dat zich aangetrokken voelde tot dit item.

5.) Vervolgens schrijf je met pen en papier 3 gevoelens of kwaliteiten die het bij jou oproept. Denk er niet te lang over na en schrijf gewoon de eerste dingen op die in je opkomen.

6.) Neem nu even de tijd om te kijken naar wat je hebt opgeschreven en kijk hoe het op dit moment op je leven van toepassing kan zijn. Zijn het deze gevoelens of eigenschappen die je in jouw leven kunt gaan toevoegen of juist kunt loslaten? Is er een verband tussen wat je hebt geschreven en wat er gaande is op dit moment in je eigen leven?

Vertrouw erop dat de gevoelens / kwaliteiten die je eerder schreef intuïtief gefluister uit je hart waren, die je hielpen om naar een bepaald gebied van je leven te gaan mogen kijken.

Gebruik vervolgens de kwaliteiten / gevoelens die je hebt geschreven als een aanwijzing om je te gaan verdiepen door al je gedachten op papier te gaan zetten en van je af te schrijven. Je kunt ervoor kiezen om zoveel of zo weinig te schrijven als je wilt, maar het idee is om wat dieper te gaan graven! Doe dit voor alle drie gevoelens / kwaliteiten.

Hier is een voorbeeld om je te begeleiden:

Natuurobject: blad

Gevoelens / kwaliteit die het oproept: service

Hoe het van toepassing is op mijn leven: ik probeer altijd anderen van dienst te zijn, maar ik voel dat ik moet nadenken over hoe ik ook mezelf van dienst kan zijn. De laatste tijd voel ik me schuldig over hoe ik met een recente situatie omging. Ik heb het gevoel dat ik probeerde iedereen van dienst te zijn en uiteindelijk niemand van dienst was ..... enz., enz., enz.

7.) Denk nu na over wat je hebt geschreven en over de eventuele emoties die bij je opkomen. Maak je nu klaar om de beschreven papieren te verbranden. Indien nodig kun je ze in reepjes scheuren. Als het papier te heet wordt, laat het dan in de kom met water vallen. Terwijl je de papieren verbrandt, herhaal je de volgende zinnen 3 keer of voel je vrij om te zeggen wat je op dit moment bij jou past:

“Onder de Nieuwe Maan van Schorpioen eer ik de cycli van loslaten en opnieuw beginnen en opstaan. Ik laat alles komen en laat alles gaan. Ik klem me niet vast van de angst, ik laat mijn hart niets vasthouden wat pijn doet, ik geef het over, ik accepteer en ik ga door. Moge vrede mij leiden, moge het geluk mij begunstigen, en ongeacht de strijd waarmee ik nu mee te maken heb, moge ik weer opnieuw in mijn kracht op gaan staan.”

8.) Zodra al het papier is verbrand, doof je de kaars, neem je jouw natuurvoorwerp of item, jouw kom met water sluit je af en doe deze voor de zekerheid in een plastic tas tegen het lekken en neem je verbrande (as) papieren weer mee naar buiten. Indien nodig kun je dit de volgende dag ook doen.

9.) Probeer tijdens het lopen aanwezig te zijn en stel je opnieuw voor dat jouw voeten de aarde kussen.  Bedank jouw natuur item en breng het terug naar waar je het vandaan hebt gehaald of leg het op een vergelijkbare plaats. Giet je water uit en begraaf jouw verbranden (as) papieren eromheen. Zeg een kort dank je wel terwijl je dit doet.

Let op: als je nergens het water of de papieren as kunt weggooien, kun je ze ook gewoon thuis weggooien. Maak het jezelf dan makkelijker!

10.) Als je eenmaal weer binnen bent, is je ritueel klaar!

 

Fijne nieuwe maan!

Mocht je vragen hebben waarbij je heldere inzichten en duidelijke antwoorden kunt gebruiken of een luisterend oor kun je mij bereiken op box 278.

Al jouw levens- en spirituele vragen zijn welkom.

Medium Petra box 278

 
Gerelateerd:
 
Herhaling Uitzending Dit is mijn Toekomst Dinsdag 12 juli
13-7-2022
Herhaling Uitzending Dit is mijn Toekomst Dinsdag 12 juli

Contact met het hiernamaals bij DIMT We starten de dinsdagmorgen met 'In verbinding met je z......