De nieuwe supermaan in weegschaal valt op 16 oktober 2020 om half tien in de avond

De Super nieuwe maan staat dicht bij de aarde daardoor is haar kracht goed te voelen. Bij een nieuwe maan is het donker buiten en dus de maan niet te zien. U kunt deze kracht goed gebruiken voor uw innerlijke ontwikkelingen. Een nieuwe maan is een uitstekende tijd om iets nieuws te starten. Weegschaal energie zorgt er voor dat we de relaties om ons heen in balans gaan brengen. Waar hebt u te veel energie ingestopt? Keer terug in uzelf en vindt daarvoor een nieuwe manier. 

 

Naast balans draait bij weegschaal alles om eerlijkheid en gerechtigheid. Deze eigenschappen kunt u in gedachten houden bij deze nieuwe maan. De Super nieuwe maan kan bepaalde emotie vergroten die al in u leefde en die nu om aandacht vragen.  Dat kan wat verwarring of onzekerheid met zich meebrengen. Gevoelsmatig kunt u zich een beetje lusteloos of als een wat zwaardere energie voelen. Verwarring wordt versterkt door het feit dat zowel Mars als Mercurius retrograde lopen op het moment van de nieuwe maan. Met deze planeten kunt u het idee hebben dat u achteruit aan het gaan bent in plaats van vooruit. Met een stukje innerlijk werk, geduld en reflectie komt u er wel uit. Als u zich kunt openen voor de energieën, kunt u nieuwe spirituele inzichten ontvangen. U kunt misschien zelfs merken dat het gemakkelijker wordt om contact te maken met je spirituele gidsen en engelen. Deze spirituele ontwakende energie wordt ook geholpen door de ster Arcturus, die zeer actief zal zijn op het moment van deze nieuwe maan.

Arcturians zijn puur, genezend, gericht op liefde, lichtdragers en bevatten de meest hartgerichte energie. Ze kunnen ons leren om goed voor onszelf en elkaar te zijn met een stukje vergevingsgezindheid. Kijk naar welke hart zaken u kunt oplossen door er meer liefde aan toe te voegen. Deze energie is ook uitstekend voor het opstarten van creatieve projecten waar we vooral onze handen bij kunnen gebruiken.

In mijn volgende blog schrijf ik over het ritueel voor nieuwe maan in Weegschaal. 

Fijne nieuwe maan toegewenst 

Petra box 278 

 
Gerelateerd:
Maak contact met een van onze mediums
Betrouwbaar medium

Heeft u een betrouwbaar medium nodig die u op weg helpt met uw levenspad? Dit is mijn toekomst is de nummer 1 spirituele hulplijn die naast de website, doordeweeks online uitzendingen heeft. ...