Luisteren naar kinderen

"Dit artikel gaat over Luisteren naar kinderen en hun hooggevoeligheid. Wat kunnen ouders hiermee. Het artikel is geschreven door An Nijland. Helderziende van Dit is mijn toekomst."

In mijn werk als helderziende, spiritueel healer en mediamiek kinderwerker geef ik antwoord op de vragen die ouders hebben over het gedrag van hun kind. Het gedrag van kinderen is niet altijd even duidelijk of verklaarbaar. Veel ouders vragen zich af wat ze daaraan kunnen doen. Vaak ten einde raad kloppen deze ouders dan bij mij aan. Doordat ik mij afstem op een heel ander niveau van het kind en luister naar wat ze mij willen vertellen, geeft het kind vaak zelf de oplossing voor de problematiek. Vaak zijn we bezig met opvoeden en te leren wat noodzakelijk is om een goed leven te kunnen leven. Elke ouder wil immers dat ze gelukkig zijn. Luisteren naar kinderen wordt vaak onderschat, maar een wens van elke ouder.

Opzoek naar oplossingen

Met “luisteren” bedoel ik dat het mogelijk is om op een ander niveau (ook wel ziele niveau genoemd) te communiceren met je kind. Zou het niet geweldig zijn om dat te leren? De connectie die in mijn gevoel al ontstaat voor de geboorte, kan door dagelijkse zaken en gebeurtenissen al snel verloren gaan. Ook ik was een moeder die soms overweldigd werd door het leven en het spoor helemaal bijster raakte. Ik kon mij dan ook heel schuldig voelen. We gaan ons dan zorgen maken en op zoek naar oplossingen. 

Vergeten dan te luisteren naar de ziel van het kind. Dat is die connectie die er al was voor de geboorte. Denk aan het moment dat je voor het eerst je kindje in je armen houd. Dat directe gevoel van houden van. Dit kleine wezentje raakt je in het diepst van je wezen. Vragen of heeft u naar aanleiding van dit artikel behoefte aan een gesprek? Klik hier voor het profiel van An Nijland

 
Paragnosten
Paragnosten

Steeds meer mensen zijn opzoek naar paragnosten en proberen in contact komen. Misschien heeft u altijd al willen weten wat de toekomst u zal brengen. ...