Nieuwe maan in ram op 12 april

Op maandag 12 april 04:31 uur staat de nieuwe maan in Ram. De nieuwe maan is volledig onzichtbaar. Dit komt doordat de maan precies tussen de aarde en de zon in valt. De nieuwe maan is het begin van de nieuwe maancyclus. De nieuwe maan gaat over je aandacht richten op jezelf, op jouw binnenwereld. En dan ook echt op alle fronten: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel en op alle vlakken zoals: gezondheid, relaties, werk, financiën ect. Stel je voor dat het niet zo goed met je werk of je relatie gaat, dan is de nieuwe maan een periode waarin intuïtief antwoorden, nieuwe kansen en mogelijkheden zichtbaar worden. Door regelmatig bewust je aandacht op jezelf te richten kom je meer en meer in contact met jouw essentie en jouw behoeften. 

Tijdens de Nieuwe Maan worden onze manifestatie krachten vergroot en het aantrekken wat we verlangen verdrievoudigd. Ram is het eerste teken van de dierenriem plus in dit geval het begin van de nieuwe maancyclus ...met elkaar gecombineerd heeft een krachtige energie  om veranderingen aan te brengen, nieuwe plannen en nieuwe hoofdstukken te starten.

 

Op het moment van deze nieuwe maan hebben we Venus, Eris, Ceres, Mercurius, Cheiron, de zon en de maan allemaal in het teken Ram staan. Wauw dat zorgt voor een sterke dosis van deze vurige energie. De energie van vuur gaat over passie en wat meer impulsief durven te zijn. Het op de juiste manier gebruik hiervan maken, kan je helpen en blokkades te overwinnen. Deze werkt energie scheppend en opbouwend en helpt je bij een prima start van een nieuwe fase in jouw leven. Gebruik de energieën van de nieuwe maan om nieuwe mogelijkheden te creëren en nieuwe dingen te proberen maar ook om andere keuzes te maken.

Misschien moet je wat actie ondernemen, misschien moet je meer je intuïtie volgen om dingen in beweging te krijgen. De kosmische steun staat pal achter ons gunstig gestemd om te gaan waar we naar verlangen te gaan manifesteren en herkaderen. Zet positieve intenties neer. Emoties, woorden, gedachten kleuren altijd onze realiteit. 

Zorg ervoor dat deze zijn afgestemd op datgene dat je wilt aantrekken en focus op wat je wilt, in plaats van op wat je niet wilt. Wees liefdevoller naar jezelf. Pluto is samen met Venus erg aanwezig wat ervoor zorgt dat onze relaties in beweging gebracht worden om in balans te gaan komen. Vooral de verhouding in relatie tot onszelf. Zijn er relaties of gebeurtenissen waarin u zich wat machteloos voelt of waarin u zichzelf voorbij hebt gelopen? Dit kan met een persoon, een gebeurtenis of situatie zijn geweest. Deze nieuwe maan probeert hierbij een verbetering of verandering te brengen. 

 

Pluto en Venus combinatie zorgt voor extra gevoeligheid en verhoogd onze emoties wat weer zorgt dat we de ontbrekende liefdevolle steun gaan zoeken die we nodig hebben. Dat is goed. Vertrouw op de wijsheid van je innerlijk kind want deze zal je leiden. Ook kun je een grote vermoeidheid voelen. Dit is een teken dat je wat meer aan je rust of creatieve kant van jezelf toe mag gaan geven.

Ik wens je een prachtige nieuwe en creatieve maan toe.

Liefs Petra. 

 

 
Coaches die nu beschikbaar zijn: