Nieuwe supermaan in november

Op 15 november om 6:08 uur staat de nieuwe Super Maan in het waterteken Schorpioen. Durf jij nu te kijken waar je aan jezelf mag werken?

Het is derde en laatste Super Nieuwe Maan van het jaar. Een nieuwe maan zie je buiten niet maar haar kracht kun je voelen. Deze nieuwe maan kan een diep helende maar ook emotionele maan zijn. Op emotioneel niveau zal bij ons het een en ander duidelijk worden gemaakt wat tot nog toe verborgen bleef. 

De Nieuwe Maan geeft je een extra kans, boost, diepgang en betekenis aan al je weggestopte emoties, om moeilijke situaties of oud zeer te overstijgen. Emoties te gaan doorleven, te accepteren en los te gaan laten om vervolgens aan essentiële stukken van jezelf te gaan werken.

Ja, Schorpioen houdt van diepgang en dwingt je dingen te gaan afvragen zoals: Waaraan probeer jij te ontsnappen? Wat verberg jij? Welke moeilijke situaties trek je steeds aan en mag je nu onder ogen gaan zien om dit vervolgens op te gaan lossen. Welke angsten staan je in de weg in de termen van jouw werkelijke missie, leven, zielsgeliefde en passie? Waar ligt jouw diepe zielsverlangen?

Wil je echt zo oppervlakkig blijven leven?

Ze is niet makkelijk deze nieuwe maan maar ook niet moeilijk. Ze wordt pas moeilijk als je haar maar blijft ontwijken of negeren. Yep, dan werkt ze jou gewoon even tegen! Niet leuk, maar.. Durf jij nu te kijken waar je aan jezelf mag werken? Is haar vraag de nieuwe maan in schorpioen! 

Medium Petra box 278

betrouwbaar medium Heldervoelend Astrologie
 
Dit artikel is geschreven door:
Coaches die nu beschikbaar zijn:
Bekijk hier het profiel van Life Coach Patries | Dit is mijn toekomst
Beoordeling Patricia
Expertises:
Beschikbaar | Patricia | boxnr. 252
Bekijk hier het profiel van Life Coach Cisca Metselaar | Dit is mijn toekomst
Beoordeling Cisca Metselaar
Expertises:
Offline | Cisca Metselaar | boxnr. 115