Onderdrukte emoties en sterke intuïtie bij de vollemaan van 18 maart

Op vrijdag 18 maart om precies 08:20uur is het volle maan, maar niet zo maar een. Een bijzondere volle maan die vooral onderdrukte emoties en sterke intuïtieve gevoelens aan het licht brengt. Vooral wanneer je hoog sensitief bent of snel energieën van anderen oppikt, is de kans groot dat sommige emoties aanvoelen als een tikkende tijdbom.

 

Tijdens deze vollemaan zijn er twee invloedrijke verbindingen die ervoor zorgen dat onze onderdrukte emoties explosief naar buiten kunnen komen en waardoor je enorm het gevoel hebt dat je vast zit. Vluchten of het wegstoppen van je onverwerkte gevoelens is niet langer meer een optie.

Vrijdag 18 maart staat de volle maan in het teken van Maagd, waar de zon recht tegenover het teken vissen staan. Hierdoor kun je extra gevoelig zijn voor mystieke ervaringen en je niet altijd goed geaard voelen. Je schaduwkanten en onbewuste patronen komen naar voren die voor spanningen kunnen zorgen en een nieuwe transformatie in gang kunnen zetten. Tijdens de volle maan komen ook je chakra’s meer open te staan en ben je dus meer vatbaar voor alle energieën om je heen.

Deze volle maanenergie is in het teken van Maagd, een aarde teken, welke zorgt voor een praktische, ordelijke en intellectuele energie. Het gaat vooral om het vinden van balans tussen deze eigenschappen. Mensen die in het teken van ‘Maagd’ geboren zijn, zijn vooral nuchter, perfectionistisch, betrouwbaar, bescheiden, praktisch, kritisch maar ook ordelijk en stellen zich snel dienstbaar op. Omdat het teken Vissen lijnrecht tegenover het teken Maagd staat kan je het moeilijker vinden om praktisch bezig te zijn vanwege de ‘dromerige’ aard van het teken Vissen. Het kan daarom lastiger zijn om tijdens deze volle maan periode productief bezig te zijn doordat je zowel intern als in je externe belevingswereld meer chaos ervaart.

 

Heb je het gevoel dat je veel onderdrukte emoties bezit, die je al lange periode probeert te verstoppen?

Dan is het misschien nu een fijne tijd om daar met een objectief iemand over te praten. Door de volle maan komen al deze spanningen naar de oppervlak en eisen ze de aandacht, wat misschien naar aan voelt, maar goed is voor je transformatieproces. Vooral woede, boosheid, paniekgevoelens als angsten kunnen nu extra intens aanvoelen, wat voor verwarring kan zorgen. De gedeeltelijke zonsverduistering die op 30 april 2022 zal plaatsvinden voelen we ook al gedeeltelijk aankomen waardoor er mogelijk sombere gevoelens boven komen drijven.

Ook traumatische gebeurtenissen zoals machtsmisbruik, manipulatie, seksueel misbruik als gezondheidsproblemen kunnen weer de kop op steken. Alles wat je hebt willen wegstoppen, kan naar boven komen. Je intuïtie zal ook sterker zijn, waardoor je spirituele ervaringen intenser zullen zijn. Een fijne tip is om met beide benen stevig op de grond te staan en je gevoelens en ervaringen voor jezelf op te schrijven, zodat je deze op je gemak terug kunt lezen. Zo wordt je meer bewust van wat er in je om gaat en kan het je helpen alles op een rijtje te zetten. Wanneer je deze vorm van ‘het verwerkingsproces’ niet aan gaat, kan je in een geblokkeerde situatie terecht komen.

 

 

 

 

 
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Contact-Met-Overledenen
10-4-2017
Contact met overledenen

Als iemand overlijdt, verlaat zijn ziel het aardse lichaam. Meestal zie je ook dat er iets weg is bij de overledene als het lichaam opgebaard ligt. De ziel blijft nog dicht bij het aardse lichaam ...