Toekomstvoorspellingen

Wat kunt u verwachten van toekomstvoorspellingen? Velen van ons zijn van nature wel eens nieuwsgierig naar de toekomst en willen daarbij voorspellingen ontvangen. Vooral in wat het leven in petto kan hebben voor u. Dagelijks maken we heel veel keuzes, waarvan we misschien niet zeker zijn. Welke keuzes moet ik nemen of welke keuzes niet? Paragnosten kunnen u hierbij helpen. 

Aan iedere keuze zitten consequenties en veranderingen vast. Het mooie aan toekomstvoorspelling is dat u uw wensen haalbaar kan gaan maken. Mede hierdoor kan het helpen om gemotiveerd te blijven en uw toekomst te leven. Bij een ieder van ons zit het in ons om nieuwsgierig te zijn en levensvragen te hebben die we graag beantwoord willen zien. Het geeft ons toch altijd, op een of andere manier, enige houvast of een directe lijn waar we naartoe kunnen.

De meeste vragen die mensen mij tijdens een telefonisch consult stellen zijn:

- Vragen over liefde (komt de liefde binnenkort op uw pad?
- Of vind ik wel de geschikte partner?
- Of kan ik in dit leven moeder worden?
- Of zal ik binnenkort zwanger worden?
- Vragen over verhuizingen
- Vragen over kinderen (slagen zijn voor hun examen)
- Vragen over conflicten, ruzies en relatie problematiek binnen de familie
- Vragen over werk/financieren (is er een kans dat ik binnen dit bedrijf hogerop kom of dat ik kan groeien naar een hogere functie

Toekomst voorspellen


Vaak worden er ook moeilijke en pijnlijke zaken besproken, waarin duidelijkheid na afloop ontzettend veel rust zal brengen. Aan iedere vraag die u voor mij heeft zit een toekomstvoorspelling vast. Deze toekomst kan ik zien en daar geef ik antwoord op, omdat u deze toekomst zelf bij u draagt. Hoe de toekomst er ook voor u uit mag zien, hij wordt zichtbaar voor mij. Zo zit het levenspad voor mij nu eenmaal in elkaar en daar ben ik dankbaar voor , dat ik voor u dat tipje van de sluier mag oplichten.

Want de toekomst bepaal en bezit u zelf. U bent zelf verantwoordelijk voor hoe de toekomst eruit gaat zien. Ik geef u alleen handvaten om meer inzicht te geven waar u zich zal bevinden over een tijd. Wilt u liever uw vragen op papier zetten? Stuur mij dan een spiritueel consult. Het handige aan een mailconsult is dat u ten alle tijden de vragen terug kan lezen. Binnen Dit is mijn Toekomst bezitten onze mediums en paragnosten de gave om u te helpen met uw toekomst. 

Vragen of heeft u naar aanleiding van dit artikel behoefte aan een gesprek? Bel Yvonne Kusters.

 
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Waarzeggen
Waarzeggen

Hoe en wanneer is waarzeggen ontstaan? Waarzeggen bestaat al heel lang en kent dus ook een lange geschiedenis. Als wij terugblikken in vroegere tijden en het woord van Christus erop ...