Klik hier voor meer informatie over | Heldervoelend
Coaches met deze expertise:

Heldervoelend

Heldervoelendheid kan je helpen! Soms zijn er in het leven problemen die dieper gaan dan ons verstand kan reiken. Vrienden om hulp vragen heeft geen zin, omdat de kwestie te complex is om uit te leggen. Nachtenlang ligt u te piekeren, maar de oplossing drijft steeds verder van u weg. Heldervoelendheid kan in dit soort gevallen vaak wel uitkomst bieden. Een heldervoelend persoon beschikt namelijk over een gave dat de meeste van ons niet rijk zijn: heldervoelendheid. Dat geeft hem de mogelijkheid om een probleem op een geheel andere manier te benaderen.

Op de spirituele hulplijn van Dit is mijn Toekomst zitten heldervoelende coaches die u handvaten kunnen geven en u hiermee een antwoord kunnen geven op uw vragen. Stelt u zich een labyrint voor, met in het midden de oplossing voor uw probleem. De enige manier om die te bereiken is om via de ingang uw weg te vinden. Bij elke splitsing ligt er een keuze klaar: ga ik linksaf, rechtsaf of rechtdoor? Op die manier kan het lang duren - als het al lukt - voor u het midden bereikt. Een heldervoelend persoon kan door zijn gave als het ware een totaalbeeld van het labyrint oproepen. Heldervoelende personen worden vaak paragnosten of mediums genoemd. Het belangrijkste is dat onze heldervoelende u bij de hand kunnen nemen en u door deze wirwar van gangen en keuzes kunnen leiden.Heldervoelendheid

Herkend u het gevoel dat u telkens tegen een muur loopt? Elke keer wanneer u op een conventionele manier naar een oplossing zoekt? Heldervoelendheid kan in tal van zaken de bres slaan waar u al zo lang naar snakt. Denk aan ruzie in de relationele sfeer, een blokkade in uw persoonlijke ontwikkeling of een groot gemis waarmee u kampt. Heldervoelende kunnen bijvoorbeeld contact met overledenen krijgen. Dit zijn voorbeelden waarbij een dokter of een psycholoog niet zo veel kan doen, hoe lang hij er ook voor gestudeerd heeft. Dit vraagt om iemand die het totale plaatje kan overzien. Bekijk hieronder onze heldervoelende coaches die u verder kunnen helpen. Wees niet bang, onze heldervoelende helpen u en brengen u verder. Stelt u zich een labyrint voor, met in het midden de oplossing voor uw probleem. De enige manier om die te bereiken is om via de ingang uw weg te vinden. Bij elke splitsing ligt er een keuze klaar: ga ik linksaf, rechtsaf of rechtdoor? Op die manier kan het lang duren - als het al lukt - voor u het midden bereikt.

Een heldervoelend persoon kan door zijn gave als het ware een totaalbeeld van het labyrint oproepen. Heldervoelende personen worden vaak paragnosten of mediums genoemd. Het belangrijkste is dat onze heldervoelende u bij de hand kunnen nemen en u door deze wirwar van gangen en keuzes kunnen leiden. Herkend u het gevoel dat u telkens tegen een muur loopt? Elke keer wanneer u op een conventionele manier naar een oplossing zoekt? Heldervoelendheid kan in tal van zaken de bres slaan waar u al zo lang naar snakt. Denk aan ruzie in de relationele sfeer, een blokkade in uw persoonlijke ontwikkeling of een groot gemis waarmee u kampt. Heldervoelende kunnen bijvoorbeeld contact met overledenen krijgen. Dit zijn voorbeelden waarbij een dokter of een psycholoog niet zo veel kan doen, hoe lang hij er ook voor gestudeerd heeft. Dit vraagt om iemand die het totale plaatje kan overzien. Bekijk hieronder onze heldervoelende coaches die u verder kunnen helpen. Wees niet bang, onze heldervoelende helpen u en brengen u verder.

 

Coaches die nu beschikbaar zijn: