Steenbok sterrenbeeld
Informatie over Steenbok sterrenbeeld

Steenbok sterrenbeeld

De Steenbok houdt van orde en structuur zodat hij weet waar hij aan toe is. Regels, plichten en verantwoordelijkheid horen bij Steenbok. Hierdoor zijn ze betrouwbaar, je kunt op ze rekenen.

Ze komen vaak een beetje saai over, dit delen ze met de Maagd. Ze zijn niet zo swingend. Elk nieuw ding moet eerst in een referentiekader worden geplaatst. Je wordt niet zomaar z’n vriend. De emoties worden vaak door het hoofd gestuurd en worden niet altijd geuit.

De sterke behoefte aan wetten en structuren kan anderen irriteren. Vergeven is ook wel eens lastig voor mensen die buiten hun boekje zijn gegaan en je doet er ook goed aan je afspraken na te komen…

Als u nog meer wilt lezen over astrologische onderwerpen, kijk dan ook bij de overige sterrenbeelden op de website. Naast de beschrijvingen over de sterrenbeelden vindt u ook beschrijvingen over sterrenbeelden en de astrologie in het algemeen, de Ascendant en de uurhoekastrologie. Mensen die geïnteresseerd zijn in astrologie en hier vragen over hebben, kunnen altijd telefonisch contact opnemen met Nette Costeris.