Weegschaal sterrenbeeld
Informatie over Weegschaal sterrenbeeld

Weegschaal sterrenbeeld

De relatie met de ander is belangrijk, het helpt ze zichzelf beter te leren kennen. Harmonie is belangrijk en daardoor moeten ze oppassen zich niet te veel aan te passen uit angst voor ruzie. Ruzie zou immers de harmonie verstoren en dan zijn ze bang de ander kwijt te raken. Als de bom dan een keer barst, komen er veel oude dingen naar boven waar ze eerder niet over hebben gepraat. Beter is om eerder aan te geven als je het ergens niet mee eens bent. Dan heeft het nog niet die grote lading die het na een hele tijd heeft. Voor een Weegschaal-kind is het belangrijk dat het leert dat ruzie maken ok is en dat dat niet betekent dat je de ander kwijt raakt.

Omdat de ander zo belangrijk is zijn het vaak uitstekende gastheren, ze maken het gasten graag naar hun zin.

Een Weegschaal kan zich bijvoorbeeld bij een rechtszaak prima inleven in beide partijen (het Weegschaal symbool), maar zou als rechter moeite hebben met het vellen van een vonnis.

Als u nog meer wilt lezen over astrologische onderwerpen, kijk dan ook bij de overige sterrenbeelden op de website. Naast de beschrijvingen over de sterrenbeelden vindt u ook beschrijvingen over sterrenbeelden en de astrologie in het algemeen, de Ascendant en de uurhoekastrologie. Mensen die geïnteresseerd zijn in astrologie en hier vragen over hebben, kunnen altijd telefonisch contact opnemen met Nette Costeris.