Coach niet aanwezig?
BEL 0909-0103
AFSPRAKENLIJN
(100ct/pm)
 
 

Bellen naar 0909-0103

Kosten

De kosten bedragen: 100 cent per minuut, plus de kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon (wanneer u hiervoor kiest).

De Afsprakenlijn

De Afsprakenlijn is een dienst van Dit is mijn Toekomst waarmee u een bericht achter kunt laten voor een coach die, ten tijde van het bellen, niet aanwezig is of telefonisch bezet is. Uw coach ontvangt hier een melding van en wanneer hij of zij in de mogelijkheid is u te woord te staan, ontvangt u een automatisch telefonisch bericht met een terugbelverzoek. Op dat moment heeft de coach exclusief tijd voor u vrijgemaakt en is de coach dus alleen bereikbaar voor u!

Werking Afsprakenlijn

De afsprakenlijn kunt u met een vaste telefoon als een mobiel telefoonnummer bereiken op 0909-0103. 

U komt vervolgens in een keuzemenu, waarin u een aantal opties wordt aangeboden:

Via optie 1 komt u in contact met de coach uit de uitzending van die dag.
Op optie 2 kunt u het boxnummer van een andere coach invoeren. Het boxnummer van uw coach is te vinden onder de foto van uw coach op de coachpagina

 

> Vervolgens spreekt u uw naam, geboortedatum en vraag in.

> Sluit uw vraag af door duidelijk aan te geven op welke dagen en tijden u het beste bereikbaar bent. Zodat de coach hier rekening mee kan houden.

Sluit af met een hekje.
> Hierna wordt gevraagd om uw 10-cijferig telefoonnummer in te toetsen.
> Direct daarna hoort u een ticketnummer. Dit hebt u nodig om later contact te leggen met de coach.

Afsprakenlijn Afsprakenlijn Afsprakenlijn

 

Wij streven ernaar dat de coach binnen twee werkdagen u een automatisch telefonisch bericht verstuurd met een terugbelverzoek . Met dit bericht geeft de coach aan beschikbaar te zijn voor u. U heeft dan drie minuten de tijd om de coach te bellen op het nummer 0909-0103. Kies hiervoor optie 3 in het keuzemenu. Voer vervolgens uw unieke ticketnummer in en u wordt automatisch doorverbonden met uw coach.

Ontvangen automatisch telefonisch bericht

Door gebruik te maken van De Afsprakenlijn ontvangt u twee gratis telefonische berichten op het door u doorgegeven telefoonnummer. Door gebruik te maken van De Afsprakenlijn geeft u toestemming voor het kosteloos ontvangen van het automatisch telefonische bericht(en) die noodzakelijk zijn voor de afname van deze dienst.

U heeft een belverzoek ontvangen maar kan niet op tijd terugbellen?

Het kan voorkomen dat u het bericht van de coach hoort en daarom te laat bent met terugbellen. Er is dan niets aan de hand. Uw aanvraag blijft gewoon staan en de coach zal het een dag later nogmaals proberen. Onze coaches kunnen u benaderen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00uur en 20:00uur.

Verbinding valt weg tijdens uw consult, wat te doen?

Omdat u mobiel belt kan het voorkomen dat uw verbinding (kort) wegvalt. Als u direct weer terug kunt bellen dan staat uw aanvraag gewoon nog open en kunt u het consult vervolgen. Zoek wel een plekje op waar u goed bereik hebt.

Coach stuurt het telefonische bericht maar is niet bereikbaar?

Neem in dit geval contact op met onze klantenservice via [email protected] of 070-3465496. Vermeld hierbij uw ticketnummer en de naam van de coach.

Leeftijd

Ben je jonger dan 18? Vraag toestemming aan je ouders.

Contact

Eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de Afsprakenlijn kunnen aan de klantenservice gericht worden:

Mobitainment B.V.

Parkstraat 22

2514 JK 's-Gravenhage

Telefoonnummer: 070-3465496  

KvK-nummer: 27259624