Astrologie werkt, helaas...

U zult dit misschien een rare uitspraak vinden van een astroloog. Maar, omdat ik juist het gebruik van astrologie in het dagelijks leven zo leuk vind, wil ik dit voorval toch met u delen.

Als u interesse heeft in astrologie zal het u niet ontgaan zijn, de planeet Mercurius loopt retrograde. Ik heb hier eerder een blog over geschreven en het is niet mijn bedoeling dat hier te herhalen. Als u het wil lezen, kunt u het vinden op de website van www.ditismijntoekomst.nl onder het kopje blogs.

Eén van de meest kenmerkende dingen is misverstanden en vertragingen met bijvoorbeeld de post. Ik weet nog dat toen ik net astrologieles kreeg mijn docente vertelde, dat je in zo’n periode extra moest opletten als je cadeautjes kocht. We zaten toen net voor Sinterklaas. In zo’n periode kan er iets anders in een doos zitten dan op de verpakking staat, er kan een onderdeel ontbreken of er is een mankement.

Globaal probeer ik er altijd wel rekening mee te houden, maar soms denk ik er even niet aan. En als ik dan een probleem ontdek dat met Mercurius te maken heeft, valt het kwartje achteraf. Zo ook gisteren. Ik had een aanbieding voor hondeneten gezien en ik had een nieuwe papiervernietiger nodig. Het eten moest ik bestellen retrograde Mercurius of niet, maar de papiervernietiger had best kunnen wachten. Echter, in mijn enthousiasme beiden besteld en zo uitgekiend dat het op dezelfde dag bezorgd zou worden. Ik was heel blij toen ik de verzendcodes kreeg, het was gelukt, alles zou gisteren worden geleverd.

Groot was mijn verbazing toen ik 1 doosje kreeg van de postbode. Ik zei dus meteen dat ik nog een doos moest hebben, een grote waar de papiervernietiger in zou zitten. Het was een hele aardige postbode die voor mij nogmaals zijn bus doorzocht, maar helaas… Hij bood aan nog een keer op het depot te kijken en desnoods nog een keer langs te komen in de middag.

Het feit van de incomplete levering deed me al aan Mercurius denken en ik vond het niet slim dat ik niet gewacht had met de papiervernietiger. Maar het werd nog erger. Ik checkte mijn mail en zag tot mijn schrik dat de papiervernietiger op ‘bezorgd’ stond. Toen schrok ik, want ik vroeg me af waar het pakket dan zou zijn. Vervolgens liep ik naar de doos om het hondeneten uit te pakken en zag, toen ik goed keek, dat die afkomstig was van het bedrijf van de papiervenietiger. Ik snapte er helemaal niets van, zo’n kleine doos?? Mijn dochter, die hier toevallig was, vroeg of ik de afmetingen niet had gecontroleerd voor ik het bestelde. Nee, dat had ik niet gedaan, in mijn hoofd hebben papiervernietigers een bepaalde grootte. Er kwam een schattig klein apparaatje uit. Niet wat ik in gedachten had, maar ach, ik besloot het er maar mee te doen. Na een paar velletjes liep hij vast, dus hij moet terug. Toen de mevrouw van de klantenservice vroeg of ik een andere wilde, was ik inmiddels verstandig geworden en zei dat ik wel even zou wachten.

Natuurlijk kwam de post niet nog een keer, dus voor niets gewacht, allemaal Mercurius retrograde. En mijn verwarring met de bestellingen is ook een mooi voorbeeld. De reden dat ik dit deel, is omdat december er aan komt. Dus als u iets koopt, controleer het goed. Bestel het tijdig, want de levering kan vertraagd zijn en wacht niet te lang met de gedichten. Tijdens zo’n retrogradeperiode is het wat lastiger om inspiratie te krijgen.

Doe er u voordeel mee en wees wat geduldiger bij het boodschappen doen. Vaak is er extra oponthoud (problemen bij de kassa, verkeerde rij, etc.).

Lieve groet en sterkte,

Nette

 
Gerelateerd:
Spirituele Astrologie
Spirituele astrologie

Bij spirituele astrologie gaan we uit van de geboortehoroscoop, dit is het pakket gereedschap waarmee u geboren bent. Het verschil met de ‘gewone’ astrologie is dat de accenten anders worden gelegd bij de interpretatie ...