De nieuwe maan op 17 september 2020 valt in maagd

Nieuwe manen. 

Je herkent een nieuwe maan doordat de maan buiten niet te zien is en het donker aan de lucht is. Je kunt met deze nieuwe maanenergie een nieuwe start of begin maken. 

Deze super nieuwe maan is de eerste van totaal 3 super nieuwe manen. Een supermaan wordt zo genoemd omdat hij een prachtige hoge energie met zich meebrengt die we heel goed in dit geval kunnen gaan gebruiken voor onze innerlijke groei en spirituele ontwikkeling. Deze super nieuwe maan is een voorbode om een heldere en nieuwe start te gaan maken in 2021. We hebben dan een druk jaar achter ons en het lijkt erop dat er voor de komende tijd meer rust in komt. De derde super nieuwe maan in december 2020 opent en activeert een poort Later zal ik hierover meer schrijven. Blijf mijn blog dus volgen.

 

Wat voor invloed heeft de nieuwe maan in Maagd?

De maagd staat symbolisch voor ons spijsverteringsstelsel. Ons spijsverteringstelsel staat niet alleen voor het voedsel dat we tot ons nemen, verwerken en loslaten maar ook voor onze emoties die we tot ons nemen of genomen hebben, emoties die we verwerken en daarna weer los mogen laten.

Rond nieuwe maan zijn het vaak de emoties die we eigenlijk liever niet willen ervaren en/of die  moeilijk te “verteren ” zijn. Echter moeten we van tijd tot tijd er ook voor zorgen dat onze emoties en gebeurtenissen verwerkt worden in plaats van ervan weg te vluchten en net te doen alsof er niets aan de hand is. Daarna voel je je veel lichter en beter in je vel.


Mars staat retrograde: gebruik de energie om je energieveld te herstellen en op te laden.

 

Op wereldniveau is er veel aan de hand. Houd je vast aan dat de dingen beter zullen worden. Probeer om naar binnen te gaan en maak contact met je Goddelijke of Hogere Zelf.  Distantieer jezelf van de woede, verzet en de verdeeldheid die er op wereldniveau heerst. Houdt je vast aan de liefde, eenheid en het eenzijn door naar binnen te keren. Door naar binnen te keren kunnen we samen deze planeet naar een hogere bewustzijn tillen. 

 

Fijne nieuwe maan toegewenst,

 

Petra box 278

 

 
Gerelateerd:
Gendertraject
5-3-2018
Gendertraject

Bij een gendertraject helpen we je genderidentiteit te begrijpen, te accepteren en te uiten, en je te ondersteunen bij het leven van je eigen leven in overeenstemming met je authentieke zelf. ...