De volle maan op 1 oktober staat in het teken van ram

De maan in Ram en de zon in Weegschaal staan tegenover elkaar in de horoscoop. Op 1 oktober is het volle maan om 23;05 uur.

 

Elk jaar wanneer de zon in Weegschaal en de Ram in volle maan staat moeten we in balans zien te komen met de energie die we geven en delen met anderen (de Weegschaal) en de energie die in onszelf aandacht vraagt omdat iets teveel energie of aandacht van ons gevraagd heeft. Balans opmaken vind je door jezelf af te vragen: wat heb ik nodig?

Er staan rond volle maan 2 planeten retrograde: Chiron en Mars.Mars en Chiron vragen ons naar binnen te keren en ons op onszelf te gaan richten en vooral naar ons lichaam te gaan luisteren. Wat heeft het lichaam nodig om goed te kunnen functioneren. Is dat rust, beweging, gezonde voeding ect? Tijdens deze periode  komen er ook veel energetische boodschappen door. Een soort nieuwe download. Chiron brengt een nieuw bewustzijn mee.

Ram is een onafhankelijke en sterke energie. Hij is moedig. Deze energie brengt de moed met zich mee waarop je je angsten en je wonden opnieuw een plekje mag gaan geven door inzicht te krijgen in wat je mag gaan veranderen. Op 31 oktober is er een tweede volle maan. In de maand okotber mag er veel logeslaten worden. Veel dingen mogen opgeruimd worden. Niet alleen op persoonlijk maar ook in het grotere geheel. Wanneer we opruimen krijgen we weer overzicht en ruimte om het opnieuw, met een ander bewustzijn, in te gaan delen.

Fijne volle maan toegewenst,

Petra box 278

 

toekomst voorspellen liefde Astrologie Medium
 
Dit artikel is geschreven door:
Coaches die nu beschikbaar zijn:
Bekijk hier het profiel van Life Coach Maria | Dit is mijn toekomst
Beoordeling Maria 4,9Ø
Expertises:
Beschikbaar | Maria | boxnr. 133
Bekijk hier het profiel van Life Coach Nynke Harder | Dit is mijn toekomst
Beoordeling Nynke Harder
Expertises:
Offline | Nynke Harder | boxnr. 281
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Heldervoelend
11-4-2017
Heldervoelend

Heldervoelendheid kan je helpen! Soms zijn er in het leven problemen die dieper gaan dan ons verstand kan reiken. Vrienden om hulp vragen heeft geen zin, omdat de kwestie te complex is ...

 
3006b7e6-6897-4360-a436-7e803005714d
23-3-2020
Anita voelt twijfel over de liefde

In de liefde twijfelen aan iemand...