Nieuwe maan in leeuw 19 augustus 2020

De zon en de Nieuwe Maan leeuw draagt een prachtige volle kracht. De Nieuwe Maan in leeuw herinnert ons eraan dat wat er ook gebeurt in het leven, hoe moeilijk de dingen ook mogen lijken, de zon zal altijd weer opkomen en gaan schijnen. De Nieuwe Maan in leeuw valt op 19 augustus en brengt sterke en krachtige energie met zich mee. Hoewel een Nieuwe Maan buiten niet te zien is, zoals bij elke nieuwe maan, zijn we in staat om op onze eigen innerlijk kracht af te stemmen. De delen die we in onszelf nog niet (kunnen) zien of in onze schaduw staat kunnen we tijdens de nieuwe maan in het licht zetten. Hoewel 2020 veel tegenslagen heeft geboden, heeft het ook de mogelijkheid en potentie voor veel innerlijke groei en verandering gebracht.

 

Hoe kun je het beste uit de resterende tijd van 2020 halen?

Voor sommigen kan dit een prima tijd zijn voor het voltooien van persoonlijke doelen. Geef je dromen nooit op. Voor anderen kan het juist een goede tijd zijn om te leren ontspannen of een tijd zijn dat je aan je innerlijke welzijn gaat besteden. Maak van de resterende tijd het beste en kijk vooral naar welke wonderen en kansen er nog komen. De nieuwe maan in Leeuw zal ons zeker gaan helpen. Het zal als een optimistisch, positieve en opbeurende energie manifesteren. Een energie die ons eraan herinnert dat er nog veel meer te bereiken valt. Hoewel deze motiverende en inspirerende energie er tijdens de Nieuwe Maan er is, is er ook een andere laag. Op het moment van deze Nieuwe Maan er is, is  de planeet Mars erg actief. Mars staat niet alleen conjunctie met Eris, de godin van onenigheid en strijd maar staat ook in een vierkant met Saturnus en Pluto en driehoek met de zon en de maan in leeuw. In wezen betekent dit gewoon dat Mars het heel erg druk heeft! Mars zal zeker actief zijn terwijl we dit transformatieve jaar afsluiten. Mars biedt net dat stukje meer motivatie en drive. We kunnen deze geïnspireerde, vurige energie in onze kern voelen borrelen om de motivatie te krijgen om dingen voor elkaar te krijgen.

Wanneer je gevoelig bent kan deze energie je overweldigen en kun je je juist heel moe voelen. Het is belangrijk om naar je eigen lichaam te luisteren en je te verbinden met je eigen wijsheid. Mars zal onze energieniveaus triggeren. Dit kun je voelen doordat je juist heel moe voelt zodat je gas terug neemt of juist een energie boost krijgt om je in beweging te zetten. Wat zich in je leven manifesteert, is wat je nodig hebt, dus vertrouw op het ritme en de cyclus van je lichaam. Wees geduldig met jezelf en bedenk dat Mars je manieren aanbiedt zodat je je energieniveau kunt balanceren. Het beschermen van je energie is ook een belangrijk punt bij deze Nieuwe Maan. Je kunt reinigen door middel van zoutwaterbaden en jezelf beschermen door kristallen te gebruiken. Omdat Mars een planeet is die graag tot actie overgaat kan het ook nuttig zijn om te gaan sporten. Eet in deze periode gezond en doe wat ademhalingsoefeningen. Deze Nieuwe Maan heeft de kracht om dingen uit het duister op te heffen, dus we kunnen dit ook op wereldniveau gaan ervaren of voelen.Tijdens en na deze Nieuwe maanperiode kunnen we bijvoorbeeld gaan zien dat verborgen informatie naar de oppervlakte komt en/of waarheden aan het licht gaan komen.

Deze Nieuwe maan in augustus zal een opkomst van verborgen informatie gaan activeren, zodat het voorgoed kan worden gereinigd en opgeruimd kan worden. Soms moeten schaduwen worden belicht zodat ze naar het licht kunnen. We kunnen ook spanningen in de wereld om ons heen of met degenen van wie we houden ervaren. Ook als dingen ons raken, is het belangrijk dat we onszelf gecentreerd houden en vanuit mededogen en liefde handelen. We weten tenslotte niet hoe het is om in andermans schoenen te lopen, dus probeer ruimdenkend te blijven en te bedenken dat iedereen, vanuit zijn bewustzijnsniveau, zijn best doet. Over het algemeen zal de Nieuwe Maan in Leeuw ons met licht vullen, zodat we de spanningen die om ons heen kunnen wervelen, kunnen opvangen. Blijf verbonden met dit licht, adem de kracht en het innerlijke vuur in dat wordt aangeboden. Houd de vlammen van je doel, passie en liefde vast en weet dat deze vlammen helder en krachtig genoeg zijn om je te begeleiden bij alles wat er zich aandient.

 

Kracht

Kracht is dat je je angstig of onzeker voelt over dingen maar je doet ze toch. Omarm je onzekerheid door acceptatie en liefde. Het meeste waar we ons zorgen over maken, zal nooit gebeuren. Vaak verzinnen we denkbeeldige situaties die ons ervan weerhouden om actie te ondernemen. We kunnen Kracht omarmen door verbinding te maken met onze vijf zintuigen. Zoek een moment om stil te zitten en maak verbinding met wat je ziet, hoort, voelt, ruikt en proeft. Bewonder hoe je ze alle vijf tegelijk kunt ervaren bijvoorbeeld: een bries op je gezicht, de smaak van fruit, het geluid van de radio, de schittering van de zon, de geur van gras. Ons brein is altijd bezig met verwerken, maar zijn we erbij aanwezig? Verbinding maken met onze zintuigen is een snelle manier om meer in het moment of hier en nu te zijn. Kracht heeft vertrouwen omdat hij weet dat we onze slechtste dagen altijd hebben doorstaan. Kracht haalt vaardigheden uit alle ervaringen uit het verleden en gebruikt ze om vooruit te komen.

Kracht is nodig om de intensiteit, van deze tijd waarin we leven, te doorstaan. We hebben kracht nodig om de ups en downs van een pandemie te doorstaan ​​en moed te hebben om  in deze tijd van wereldwijde ontwaking en opstand gewoon te kunnen zijn. Het lijkt haast op een marathon en geen korte sprint. We hebben brandstof uit onze reserves nodig om ons erdoor te helpen. Door innerlijke rust te vinden om onze meer turbulente emoties te accepteren, kunnen we ons sterker voelen en vooruit te komen. Kracht is hier om onze moed op te roepen. Het weet dat velen te maken hebben met persoonlijke angsten en zorgen. Het wil deze niet buiten beschouwing laten maar Kracht houdt onze doelen scherp en wil vooruitgaan waar we kunnen. Mars wil de obstakels verwijderen en ons met gemak voortstuwen. Het wil de wil versterken en de trillingen en voor extra helderheid zorgen. Ons vertrouwen wordt ondersteunt, blokkades wegnemen en daarbij actief helpen. Positiviteit, duidelijke communicatie en natuurlijk snel bewegende energie. De snelle trillingen zullen de energie van Kracht in vuur en vlam zetten. Ga verder met meer openheid en vastberadenheid. We worden steeds bewuster in het huidige moment. Bouw reserves op voor de komende dagen. We zullen aan onze Kracht en keuzevrijheid herinnert worden.

Mantra: Ik heb de kracht, ik moedig mezelf aan. Licht en positiviteit begeleiden mijn unieke weg.

Fijne nieuwe maan toegewenst.

Petra 

 

 

 

 

 
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Engelenkaarten
Engelenkaarten

Laat onze coaches u inzicht geven met engelenkaarten. Worstelt u met een probleem, waar u graag inzicht in wilt krijgen? Onze coaches van Dit is mijn Toekomst staan voor u klaar....