Ritueel bij nieuwe maan in weegschaal

Benodigdheden:

  • 2 vellen papier en pen
  • schaar & een lint
  • Wierook naar keuze
  • 2 kaarsen
  • meditatie muziek 

Instructies:

1.) Begin met het reinigen van je aura en daarna je omgeving met wierook. Terwijl je je aura reinigt, kun je de volgende zinnen gebruiken: “Het is tijd om het verleden te zuiveren. Het is tijd om alles te reinigen wat me in het donker houdt. Het oude spoelt nu weg en ik ben klaar voor een nieuwe. Mijn wereld evolueert en ik ook. Mijn zorgen komen tot rust. Ik ben gereinigd, ik ben vrij. Ik ben heel, ik ben genezen.” U kunt het universum bedanken.

Zeg het volgende terwijl u uw omgeving reinigt:

“Ik reinig mijn ruimte en vul het met licht en liefdevolle energie. Alle energieën in deze ruimte die mij niet langer dienen, zijn nu weg. Alle energieën die zwaar zijn, verdwijnen nu. Ik vul deze kamer met licht en liefde.” U kunt het universum bedanken.

2.) Voordat u uw kaarsen aansteekt, knoop ze aan elkaar vast met het touwtje / lint onderaan de kaarsen. Laat een beetje ruimte tussen de twee zodat u ze later in het ritueel kunt losknippen. 

3.) Haal 10 keer diep adem om te kalmeren en je geest te centreren of voor een diepere ervaring kunt u meditatie muziek opzetten.

4.) Ga daarna met uw voeten stevig op de grond staan. Voel uzelf geworteld in de aarde. Als u moeite heeft met staan, kunt u ook met uw voeten plat op de grond gaan zitten. Leg uw hand op uw hart sluit uw ogen en voel. Observeer gewoon alle sensaties of emoties die u ervaart. Doe dit gedurende 10 ademhalingen.

5.) Open uw ogen met uw hand op uw hart en zeg het volgende: “Ik ben van top tot teen in balans. Mijn voeten aarden me, mijn kruin blijft verbonden met de hemel en mijn hart is mijn evenwichtspunt. Ik ben gecentreerd in wie ik ben. Ik ben gecentreerd in waar ik ben. Ik eer waar ik nu sta. Onder deze nieuwe maan vind ik mijn evenwicht en harmonie.” U kunt het universum bedanken.

6.) Ga nu weer voor uw kaarsen zitten en pak de twee vellen papier. Kies op het eerste vel papier door een van de volgende zinnen hieronder over te schrijven. Ik raad u dit aan totdat de hele pagina is gevuld, zodat u echt in de diepten van uw onderbewustzijn kunt komen.

"Ik vergeef..."

"Door deze relatie los te laten, zal ik ..."

"Ik wil niet langer bang zijn voor ..."

"Ik wil niet langer vasthouden aan ..."

"Ik laat het volgende patroon los ..."

Als u klaar bent met schrijven, denk dan terug aan wat u hebt opgeschreven en welke emoties u erbij voelde. Vouw vervolgens het papier en plaats het voor de kaars links van u. Herhaal nu hetzelfde proces op uw tweede vel papier met een van de hieronder volgende zinnen. Nogmaals, probeer te schrijven totdat de hele pagina is gevuld - u kunt zelfs op de achterkant schrijven als u dat nodig hebt!

"Ik ben klaar om dit anders te doen ..."

"Liefde voelt als ..."

"Ik sta open voor ..."

"Ik kan een nieuwe weg banen door ..."

Als u klaar bent met schrijven, denk dan terug aan wat u hebt opgeschreven en welke emoties u erbij voelde. Vouw vervolgens het papier en plaats het voor de kaars rechts van u.

7.) Probeer te accepteren wat u voelt en bedank het universum als er nieuwe inzichten of duidelijkheid aan het licht komen.

8.) Pak nu de schaar. Zeg het volgende of voel u vrij om te zeggen wat u ook wilt loslaten.

Hier is een voorbeeld: Op deze avond zijn veel waarheden aan het licht gekomen. Ik heb diep gegraven en onderzocht, ik heb geluisterd. Ik ben klaar om opnieuw te beginnen. Het wordt tijd dat ik zelfverzekerd het nieuwe binnenstap. Het wordt tijd dat ik me herinner wat mijn ziel kwam doen. Ik ben hier op een reis om te voelen, fouten te maken, om te leren wat ons allemaal menselijk maakt. Ik ben perfect zoals ik ben. Ik ben heel zoals ik ben. Ik ben waardig zoals ik ben. Alles is oké. Voel u vrij om een paar dingen toe te voegen.

Als u klaar bent knipt u het koord tussen de kaarsen door.

Vervolgens zegt u: ''Ik heb dit koord doorgesneden om alle banden los te maken die me binden aan de dingen die me niet langer dienen.''  Bedank het universum. 

9.) Als het lint is doorgeknipt, kijk dan of u eventuele gevoelens of een verandering kunt waarnemen.  Plaats uw hand op uw hart en haal nog eens 10 keer diep adem.

10.) Om het ritueel af te sluiten, blaast u de kaarsen uit en gooit u het lint weg. 

 

U kunt als u wilt uw aura en ruimte nog een keer reinigen. U kunt het papier bij de papierbak weggooien of u kunt het bewaren om het op een later tijdstip te bekijken.

Fijne nieuwe maan toegewenst 

Petra box 278 


 

 
Gerelateerd:
Klik hier voor meer informatie over | Tarotist
Tarotist

Tarotkaarten worden gebruikt bij een kaartspel wat gebruikt wordt voor kaartleggingen en waarzeggerij. Tarotkaarten wordt gezien als een manier om met behulp van symboolkaarten...